3D Silikona Veidnes REMONTDARBOS Kristāla Epoksīda Sveķiem, Sulīgs Puķu Pods Spogulis Uzglabāšanas Kaste Pelējuma Laukumā Rotaslietas Laukumā Silikona Veidnes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vasks pelējuma ziedu, silikona veidnē putu ziedi, silion puķu pods pelējuma, zemeņu puķu pods pelējuma, silikona veidnes zieda forma, silikona veidnē korejas ziedu, apaļa silikona veidnē puķu pods, crystal flower pot mold, hexagon flower pot mold, alfabēts puķu pods pelējuma.

    €1.47 €3.41
  • Iestatīt Tipu: No
  • izmērs: about 10.6*10.6*3.3cm
  • Nosaukums: Sulīgs Silikona Veidnes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Modeļa Numurs: Sulīgs Silikona Veidnes
  • Materiāls: Silikona

3D Silikona Veidnes REMONTDARBOS Kristāla Epoksīda Sveķiem, Sulīgs Puķu Pods Spogulis Uzglabāšanas Kaste Pelējuma Laukumā Rotaslietas Laukumā Silikona Veidnes

Funkcijas: 1. Mazgājams & Durable: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas pelējums ir gludas, viegli demold, elastīga, bieza, asaru izturīgs, nav viegli deformēt, mazgājams, izturīgs, un atkārtoti.

2. Vairākiem mērķiem: silikona liešanas veidnes, kas strādā ar visvairāk amatniecības materiāliem, piemēram, kristāla, akmens, mirdzēt, kaltēti ziedi, vizuļi, vai jebkuru elementu, kas jums patīk.

3. Viegli Atbrīvot: Sakarā ar to, ka materiāli, kas formas veidnes ir mīksta un nav lipīga, jūs varat viegli atbrīvot beidzis amatniecības, tikai vērpjot pelējuma, lai atbrīvotu savu radīšanu.

4. Praktiski DIY Instruments-iekšējās virsmas silikona sveķu pelējums ir gluda, tāpēc nav nepieciešams samazināt un polijas sveķu darbi.Jums vienkārši nepieciešams, lai vērpjot silikona veidnē un atbrīvot savu radīšanas kad sveķi iekšā ir pilnībā izārstēta un formas.

5. Viegli Mazgāt & Atkārtotai lietošanai: Jūs varat izmantot sveķu pelējuma aerosolu, lai palīdzētu paplašināt kalpošanas sveķu lējuma veidnes.Mūsu pelējums ir arī viegli tīrīt, un jūs varat vienkārši nomazgājiet to ar ziepēm un ūdeni, izmantojot nākamo reizi.

Specifikācijas:

Materiāls: Silikona

Izmērs: par 10.6*10.6*3.3 cm/4.17*4.17*1.30 collas

Svars: aptuveni 120G

Iepakojuma Saraksts:

1*Sulīgs Silikona Veidnes

Tikai iepriekš iepakojuma saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīmes:

1. Ņemot vērā atšķirības kameras aprīkojuma, apgaismojuma un displeju ekrānu, krāsu preci var nedaudz atšķirties no tās, kas parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet pielaidi 0,1-2cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti