Spīdīgs Ritošā Renes Sveķu Pelējuma Kļavu Lapu Paplāte Pelējuma Diy Rotaslietas Liešanas Piekariņi Uzglabāšanas Nezāļu Modelis Reņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ritošā renes pelējuma silikona, dzirnavas herb, noņemams pelējuma reņu, pelni renes pelējuma, sieviete nezāļu reņu, dzirnavas pelējuma sveķi, mēness renes pelējuma, ierīču epoksīdsveķu, moai, dzirnavas nezāļu.

    €4.33 €6.88
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Veids: epoksīda sveķu pelējuma
  • Modeļa Numurs: Epoksīda renes pelējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Silikona
  • Atbalsts: Piliens kuģniecības vairumtirdzniecība
  • Iestatīt Tipu: No

Aizzīmju Punktiem:

1、Daudzfunkcionāls Navi, Renes, Pelējuma: Var izmantot kā rotaslietas, plaukts, kafijas paplāti, augļu uzkodu paplātes, izlietne renes, vanna renes, garšvielu dzirnaviņas renes, dekoratīvās renes, utt.Izmantojiet savu iztēli, jūs varat veikt jebkuru renes vēlaties.

2、Unikālu Dizainu: Ar reģionālās nodaļas, viegli atšķirt produktus. %EF%BC%82My uzturēšanas izmaksas ir nedaudz augsta%EF%BC%82 iespiests uz priekšējās palešu pelējuma.Padarīt jūsu renes vairāk personalizētu.Jūs varat arī pievienot rotājumi, piemēram, kaltēti ziedi, zelta folija, čaumalas, vizuļi, utt.

3、Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no silikona materiāla, izturīgs, vairākkārt lietojamu, elastīgu un bieza pietiekami, ka jūs uzdrošinās darīt visu sveķu mākslas unikāls un nav deformēta daudzas reizes.

4、Postenis Izmērs: Jūs saņemsiet 1 kļavu lapu pelējuma ar izmēru 8%EF%BC%82 x 6%EF%BC%82.

5、Lūdzu, Ņemiet Vērā: 1. Nelietojiet karstā gaisa pistoli vai griešanas lāpu, lai ātri izārstēt sveķu, jo tas sabojās epoksīda pelējuma. 2. Pēc izņemšanas epoksīda sveķiem, tikai ļaujiet nostāvēties 5-10 minūtes, lai samazinātu gaisa burbuļus.

Apraksts:

Epoksīda sveķiem, koka paplātes, pelējuma, silikona sveķu/dzesēšanas kļavu lapu paplāte pelējuma, uzlabotas tehniskās apkopes instrumenti DIY rotaslietas kastes, kafijas, augļu uzkodas, spice helikopters paplātes.

Funkcijas:

1. Viegli lietojams: Pirmkārt, jūs varat ieliet iepilde mērīšanas kauss, tad iemaisa vienmērīgāk, formu pelējuma, uzgaidiet, līdz pildījums ir pilnībā izārstēta, tad savukārt pelējuma pāri, un pēc tam izņemiet mazo vilcienu no pelējuma.Tas ir labs veids, kā vingrināt rokas-par spēju.Jūs varat dalīties fun DIY ar draugiem.

2. Lieliska dāvana: Jūs varat izmantot veidnes, lai padarītu izsmalcinātu kļavu lapu paplātes, kā arī izsmalcinātu dāvanas draugiem, vecākiem, kolēģiem, skolas biedriem un kaimiņiem par to, Ziemassvētki, Jaunais Gads, Valentīna Diena, vai dzimšanas diena, lai palīdzētu viņiem saglabāt sīkas detaļas kārtībā.

Specifikācija:

Materiāls: silikona

Krāsa: zila

Izmērs: kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saraksts:

1 x Kļavu Lapu Paplāte Pelējuma Komplekts

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas pielaides izmēru.

2. Tur var būt nelielas krāsu atšķirības dažādās ekrāniem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti