1gb DIY Kristāla Epoksīda Sveķus, Silikonu Pelējuma angļu Svētību Vārdus Laipni Dzimšanas dienu Sarakstā, Padarot Secinājumi Piederumi Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xrv rallija pēdas naglas.

    €1.17 €2.08
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Silikona Veidnes
  • Iestatīt Tipu: No
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Materiāls: Silikona

1gb DIY Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma angļu Svētību Vārdus Laipni Dzimšanas dienu Sarakstā, Padarot Secinājumi Piederumi Piederumi

Aizzīmju Punktiem: 1、Augstas Kvalitātes: sveķu veidnes ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona materiālu ar gludu virsmu; gatavo sveķu darbi ir spīdīga un gluda kā spogulis, nē pulēšana ir nepieciešama.

2、Sveķu Silikona Veidnes: sveķu silikona veidnes var izmantot, amatniecības projektiem, DIY, galda rotājumi, utt.Vienkārši piepildiet to ar epoksīda sveķiem, pievienot mazliet mirdzēt, vizlas pulveris, šķidrums sveķu krāsvielu vai kaltētiem ziediem, utt.Tas būs pārsteidzošs sveķu kuģiem!

3、Lieliska Dāvana: lieliska dāvana ģimenes locekļiem, mīļotājiem, draugiem, sveķu veidotājiem un sveķu DIY mīļotājiem.

4、Nav Negants: Pēc sveķiem, ir pilnībā izārstēt, jums tikai nepieciešams, lai vērpjot uz silikona sveķu pelējuma un atbrīvot savu izveidošana no veidnes.Detaļas ir viegli izņemt no pelējuma, nav nepieciešams, lai ielīmētu, ne plīsumi, bet pelējuma uztur tās formu.

5、Piemērots: pelējuma ir piemērota tikai liešanas sveķu, ne sveķu pārklājums.Nav ieteicams izmantot lāpas un siltuma ieroči, jo siltums tiks bojājumiem, pelējuma.

Specifikācija: Materiāls: silikona

Krāsa: caurspīdīgs

Svars: apmēram 50g

Izmērs: kā parādīts attēlā

Specifikācijas: Welcome-1, Laimīgs, Dzimšanas Dienas, Vēlams-2

Iepakojuma Saraksts:

1*Silikona Veidnes

El Grone AL182021-03-02
"Everything is great!! I can't wait to use it. All as described communication was great.I recommend this and seller.Thank you very much"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti