Šahs galda Spēle Silikona Veidnes DIY 3D Šaha Pelējuma Uzvalks Veidā Sveķu Šaha galdiņš Un Gabali Modeļu Veidošanas Pelējuma Kūka Dekori Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: šaha pelējuma, pulkstenis pelējuma, šaha pelējuma, pinny svece īpašnieks, kuģa griezuma, mazo šaha figūras, , dekoratīvie šaha gabals, šaha komplekts, silikona forma epoxy, dice pelējuma.

    €1.49 €2.25
  • Modeļa Numurs: Šaha galdiņš silikona veidnes
  • Iestatīt Tipu: No
  • Materiāls: Silikona
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Laimīgu Laiku kopā ar Ģimeni: silikona Sveķu šaha kuģa, jūs varat veikt pielāgotu šaha un galda kopā ar ģimeni.Ģimene sēž ap galdu un spēlēt šahu, runājot par vecas labas dienas.Cik jauki!

2、Personalizētu Šaha Komplekts: Jūs varat pievienot jebkuru vienumu, ko vēlaties ražošanas procesa laikā, piemēram, spīguļi, vizuļi vai kaltētiem ziediem, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.Ideāla dāvana ģimenes locekļiem, draugiem un mīļotājiem, šahs.Mēs esam ļoti priecīgi, ka jūsu bērns vai ģimene būs iemīlēties ar tiem.Ideāls pusēm, Ziemassvētkiem, Pateicības un svētku dienās.

3、Augstas kvalitātes Materiāls: Mūsu galdiņš un galdiņš sveķu veidnes ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona materiālu, elastīgs, izturīgs, atkārtoti un viegli izjaukt.Iekšpuse ir gluda un gatava produkta ir gluda.Diez vai ir nepieciešams, pulēšana.

4、Postenis Lielums: Šahs pelējuma aptuveni 10,8 x 10.8 x 0.3 collas.Šaha modelis, kas ir aptuveni 8 x 3.34 x 0.43 collas.Sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var nedaudz atšķirties.

5、Izvēles Komplekts: 1 sveķu galdiņš pelējuma un 1 sveķu galdiņš pelējuma.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu sveķu veidnes, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs jums atbildēsim 24 stundu laikā un sniegt risinājumus.

Apraksts:

1. Vienkārša un noderīga, nekaitīgs, dabas anti-muguras sāpēm, augstu izturību un maigumu, korozijas izturība un spēja pielāgoties.

2. Nav viegli būt bojāta, nav krekinga, izturīgs pret temperatūras svārstībām.

3. Piemērot atbrīvošanu pārstāvis silikona veidnē.Izmantot verdošu ūdeni, lai hit epoxy, bet nav ūdens.

4. Sajauc ar epoksīda sveķiem, lai piemērotu attiecība.Sajauc tonera uz epoksīda sveķiem.Pārlej ar epoksīda sveķi veidnē.

5. Pagaidiet, līdz epoksīda dziedina.Pēc žāvēšanas, ja dažās jomās nav gluda, jūs varat izmantot smilšpapīru vai citi rīki, padarīt tās izskatās vairāk skaisti.

6. Ļoti piemērots, lai padarītu kristāla šaha mājas rotājumi, dekorācijas, bērnu rotaļlietas un spēles, skolas mācību rotaļlietas, izglītības rotaļlietas, utt.

specifikācija:

Materiāls: silikona

Krāsa: kā parādīts attēlā

Izmērs(aptuveni):

Šaha pelējuma: 85*240*25mm/3.35*9.45*0.98 jo

Valde: 280*280*9.2 mm/11.02*11.02*0.36 jo

Iepakojuma Saraksts:

1*Silikona Šaha Formas Pelējuma

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu apgaismojumu no monitora un kameras, var būt nelielas krāsu atšķirības.Paldies par sapratni!

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet pielaide 1-2mm, un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti