Pavasarī, Vasarā Zaļš Bionisko Maskēties Medību, Zvejas Ghillie Uzvalks Ar Cepuri Izturīgs Makšķerēšanas Apģērbs Jungle Camo Medību Krekls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, spair fishing suit, moskītu uzvalks, zvejas krekli pasūtījuma, fit krekls anti uv zvejas, medību apģērbs bikses, krekls zvejas īsām piedurknēm uv aizsardzība, aizsardzības zvejas krekls, zivju t krekls, nojume vasaras zvejas.

    €23.04 €46.08
  • Sezona: Pavasarī, Vasaras, Rudens
  • Bikses tips: Pilns Garums
  • Veids: Green Camo Suit
  • Masta Tips: Long Sleeve T-shirt+Pant+Cap
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ar Cokolu: Jā
  • Uzmava Tips: Garas piedurknes
  • Pieteikumi: āra medības, Šaušana, Putnu vērošana, zvejas...
  • Zīmola Nosaukums: NANFOO
  • izmērs: 46#/M, 48#/L, 50#/XL, 52#/XXL, 54#/3XL
  • Funkcijas: Elpojošs, absorbējošs, Izturīgs, Mīksts
  • Krāsa: Camo Green

Specifikācija

Materiāls: Poliesters

Tips:Camo Uzvalks

Piedurknes Tips: Ar Garām Piedurknēm

Bikses Veids: Pilna Garuma

Masta Tips: ar garām Piedurknēm T-krekls+Elsas+Klp ( Izmērs tiek pielāgots )

Modelis: Camo

Dzimums: Unisex

Vecums: Pieaugušo

Izmērs: M/L/XL/XXL/XXXL/4XL

Sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens

Pieteikums: Medības, Makšķerēšana, Fotografēšana, Putnu Vērošana, Fotografēšana...

Funkcijas

* T-krekls, Izmantojot Labas Kvalitātes Poliestera Audums, Ātri žūst, Elpojošs, Ērts

* Bikses, Izmantojot Poliestera&Kokvilnas Audums, izturīgs pret Skrāpējumiem, Izturīgs

* Klp izmērs ir regulējams

* Absorbējošais

* Piemērots Vasaras, labi maskēties

Iepakojuma Iekļauts

1* Camo garām Piedurknēm T-krekls

1* Camo Elsas

1* Camo Klp ( Izmērs tiek pielāgots )

Laipni jānorāda:tā kā dažādu rokasgrāmata rīki,pls, ļauj 1-3cm kļūdas,ja jums ir nepieciešams dažādu izmēru bikses un T-Krekls,vienkārši atstāt mums ziņu.

Kuģniecības Paziņojums 1) Vilana.lv standarta piegādi vai Ķīna pastu piegādes laiks ir aptuveni 16-35 dienu laikā,lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi, kamēr gaida savu zemes gabalu. 2) Citi Izsaka (UPS, DHL, Fedex, TNT, vai EMS) veikt 2 līdz 8 dienām tikai,jūs varat apsvērt. 3) Mēs piedāvājam ātra piegāde, parasti ap 2 dienas sagatavošanā.Tas ir aptuvenais laiks, jūsu sūtījuma datiem, varētu būt līdz pat jūsu īpašiem pasūtījumiem. 4) Mēs vēlētos, lai jūs zināt izsekošanas numuru pēc tam, kad prece ir izsūtīta.

Svarīgs Paziņojums Klientiem vajadzētu būt pārliecināts, vai ar to valstīm ir atļauts importēt Šo produktu pērk.Ja neesat pārliecināts, vai jūsu valstī ļauj importēt šo produktu veidu,mēs gribētu ieteikt jums sazināties ar jūsu valsts vietējo pasūtījuma apstiprinājums.Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem sakarā ar muitas konfiskācijas,un ievedmuitas nodokļa.

Kvalitātes Garantija 1) Mēs esam ražotājs, kam ir stingru kvalitātes kontroles sistēmu,visas preces ir jāpārbauda arī labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas. 2) Ja jums nepatīk vienumu, kad saņemta 7days,jūs varat atgriezties pie mums, bet izteikt maksa ir beared ar jūsu pusē. 3) Ja kāds nekustamā kvalitātes jautājums ir viens gads,pls uzņemt attēlu vai video pierādījumus,mēs aizstātu jūs rezerves daļas vai veselu jaunu gaismu tieši,atzīmēja, mēs nepieņemam cilvēka radīto kaitējumu.

Atsauksmi 1) Pls atstāt savu komentāru par mūsu produktiem un mūsu pakalpojumu, kad esat saņēmis preces. 2) Pls sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti