Zvejas Dzesēšanas Apvalku Vasaras Sauļošanās Jaka Gaisa Kondicionēšanas Foršs Mētelis ar 2 Ventilatoriem Āra Saules Aizsardzību, Apģērbs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, mīlestība pesca, fishing chest waterproof, cool veste, turētājs āra apģērbs, fishimg, gaisa kondicionēšanas apģērbi, daiwa krekls, gaisa kondicionēšana gaisa kondicionēšana, vasarā sievietēm.

    €26.81 €35.27
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ar Cokolu: No

Zvejas Dzesēšanas Apvalku Vasaras Sauļošanās Jaka Gaisa Kondicionēšanas Foršs Mētelis ar 2 Ventilatoriem Āra Saules Aizsardzību, Apģērbs

Funkcijas: *1. Pievienot Divi Fani - 3 vēja ātrumam, kas ir pieejami, divi fani veicinātu 360° gaisa cirkulāciju, lai izkliedētu siltumu un atdzesē ātri, dakts mitruma sniedz komfortu visas dienas garumā. *2. Ledus Maisiņu Kabatā - Tur ir acs kabatas uz muguras, jūs varat ievietot ledus maisu tā, lai uzlabotu dzesēšanas efektu un laiku. *3. Dual Rāvējslēdzēju - Pielāgot necaurlaidību saskaņā ar jūsu vajadzībām, un pievienot atstarojošās lentes drošības naktī un lietainā laikā. *4. Noņemams Fani - skrūvi ventilators tiek pieskrūvēta un noteiktu, kas ir ērts, lai demontāžu un montāžu.Plug nāk ar sprādzi, lai novērstu sliktu kontaktu, ko izraisa bieža darbību. *5. Care - Roku un Mašīnas mazgāšana aukstā, Bez hlora balinātāju, Dzelzs zema temp, Slapjas/Sausas, tīras, Pakārt sausā, Mazgāt atsevišķi .Paketē Iekļauts:1 x Gaisa Kondicionēšanas Jacket2 x Ventilators PIEZĪME:produkts var nedaudz atšķirties krāsu un novērtēšana.

Tiffany Carneygee2021-06-04
"As advertised. Brought 3XL-4XL, fits well, I'm 178 cm tall and 90kg. Material is not the thin nylon type, so should be good for working outdoors."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti