1gb Metāla Vib Ripu Ēsmu 3D Acis Asmens Lure Zvejas Lures Grimst Vibrācijas Mākslīgo Ēsmu Vibe par Asaris, Līdaka Zivis Asari

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: metāla ripa, vērpējs vadu, inline lure, mīksto vibes lures, figet spiner, salmu trusis, lure spinnerbait, vib vibrators, metāla ripu, žiroskops, lure vib.

    €1.56 €3.47
  • Pozīcija: Okeāna Zvejas Laiva, Okeāna Pludmales Zvejas, EZERA, Upes, Ūdenskrātuve, Dīķis, straume, Okeāna Zvejas Rock
  • Modeļa Numurs: R1413
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Mākslīgo Ēsmu
  • Daudzums: 1
  • Kategorijas: LURE

Bezmaksas Piegāde!!!!!

Iepirkšanās Piezīmes:mēs atbalstām Dropshipping/Vairumtirdzniecības Saistīts ar daudziem nenoteiktiem faktoriem loģistikas procesu, dažreiz tas būs iemesls iepakojumā, lai zaudētu.Ja tu nesaņemi paketi uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs sazināsies ar jums laiku, lūdzu, nav viegli radīt, lai strīdus, paldies, Laimīgu iepirkšanās

1gb Metāla Vib Asmens Lure Zvejas Lures Ripu Ēsmu 3D Acis Grimst Vibrācijas Mākslīgo Ēsmu Vibe par Asaris, Līdaka Zivis Asari

Produkta Apraksts:

Garums: 5cm/1.97 jo 6cm/2.36 gadā 6.5 cm/2.56 gadā

Svars: 8g/0.28 oz 13g/0.46 oz 16.g/oz ir 0,56

Niršanas dziļums: Grimst,

Materiāls: Svins + vara,3D acis

Iepakojums Saraksts: 1gb * VIB Zvejas Vilinājums

Lure Funkcijas:

1) S-Peldēšanas Kustības Ātrumu - Ķermeņa Gabalus Izveidotu Savienojumu Ar Tekstila Audumi, Kas Ļauj Šo Lures Wiggles, Lai Puses Uz Otru, Gluži Kā Īsta Zivs Varētu Peldēt.

2) Super Spilgti Ārpuse - izgatavota No Augstas Kvalitātes Materiāliem No Japānas, Prasmīgi izstrādāts Un Rūpīgi jāpārbauda, 3d Reāli Meklē Acīm Un Dzīvi Kā Hologrāfiskā Ķermeņa Padarītu To Reālu Zivis.

3) Ar Iebūvētu Gravitācijas Bumbu - Paaugstināt Mest Attālumā, Rada Skaņu, Kas Piesaista Lielo Plēsēju.Vienkāršotas Konstrukcijas Samazina Vēja Pretestību Laikā Mešana.

4) Plaši Zvejas Sugas - Atkārtoti Vides Aizsardzības Largemouth Crankbaits.Dažādas Krāsas Un Modeļus, Lai Atbilstu Jebkuru Zvejas Vidi.Gan Saldūdens, Gan Jūras.Liels Bass Zvejas, Dzeltena Asari, Walleye, Līdaka, Muskie, Karpas, Raudas, Forele, Utt.

5) 100% Apmierinātības Garantija - Liels Must Ir Postenis Makšķerniekiem, Labi Iepakots, Pieejamas Perfect Dāvanas, Dzimšanas Dienas, Jubilejas, Pateicības, Ziemassvētku Utt.Vairāk Pircēji Izvēlas 5 Gab Kombinācijas, Kas Var Ierasties Ātrāk Un Drošāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti