Luya 16-krāsu multi-segmentā zvejas vilinājums Luya plastmasas zvejas vilinājums grūti ēsmu sarežģīts zivju muti 135mm 19g

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lrf, crankbait zivis, zivju āķi, popers, swimbait, kloķa lure, lure platgalve, ēsma lure, Crankbait, ēsma zivīm.

    €2.98 €4.88
  • Modeļa Numurs: 92
  • Kategorijas: LURE
  • Daudzums: 1
  • Veids: Mākslīgo Ēsmu
  • Pozīcija: Okeāna Zvejas Laiva, Okeāna Pludmales Zvejas, EZERA, Upes, Ūdenskrātuve, Dīķis, straume
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

135mm classic, multi-section lure zvejas vilinājums 19g lure plastmasas zvejas vilinājums grūti pievilināt cocked muti

Krāsa: 16 krāsas

Garums: 135mm

Svars: 19g

Āķa izmērs: 6#

1. Tur ir smaguma centra nodošanas tērauda bumbu organismā, kas var pārvietot uz astes, kad throwing palielināt mešana tālumā.Poza gaisā ir stabila un gluda, nav viegli apgriezties un ir labs throwing.Lai

2. Tas var atspoguļot ārējo gaismu visos leņķos, un rezultāts ir tāds, ka gaismas piesaistīt zivi, kas ir piemērotas dažādiem ūdens apstākļiem.

Lai

3. Tur ir vairākas mazas tērauda bumbiņas iestāde, kas izdod skaņu, kad velkot, kas ļoti piesaista zivju uzmanību.

4. Tas ir izgatavots no ABS plastmasas materiāla, izturīga un stingra, izturīga pret krišanu un klauvē.Tērauda bumbiņas, ko izmanto iekšpuses ir testēts ar precīzijas instrumentiem, lai nodrošinātu, peldēšanas stils katra ēsmu.

Darbība metode:

Zivīm ar zemu elastību, vai slēpts, apkārt šķēršļiem, kas darbojas ūdens dziļums ir 30-50cm.Šajā laikā, nelielas operācijas ir ļoti pievilcīgs.Ir divas metodes, darbības.Viens ir ēsma metode: pavelciet zvejas līnija ir grūti izdarīt lure ēsma peld uz augšu, pēc niršanas un izmanto lure kustību no virsmas līdz dibenam, un satraukti, ūdens viļņiem, kas piesaista zivju uzmanību.Otrais ir vibrējošais stienis: viegli vibrē ar makšķeri neregulāri un periodiski, braukšanas Luya peldēt ūdenī.

Ēsma-zīmēšanas metode: Salīdzinājumā ar ēsmu-zīmēšanas metodi, stienis-zīmēšanas metodi ēsmu-zīmēšanas metodi, ir lielāks diapazonā, lielāku spēku, lielāku pārvietojas attālumā, un ātrāk virzās ātruma, lai jūs būtu pareizi saprast spēks.Nedod zivis iespēju elpot, un padara tos kondicionieris, bite ēsmu uzreiz, kas ir ļoti vilinoši.

Jāatzīmē, ka sīva ēsmu, ēsmas var palielināt Luya ir peldēšanas stils, pat zivis slēpjas ūdeņos 3-3.5 metrus blīvi klāta ar ūdeni vai rock saknes būs negribot un iekoda.

Saturn Y2021-05-17
"Very good, I am quite satisfied with the product"
LlJusTll2021-05-17
"Very good, I am quite satisfied with the product"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti