Par Hyundai Veloster 2011. -. Gadam Skats No Sāna Durvīm Spoguļi Zils Stikls Ar Pamatni Apsildāmi 1 Pāris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bmw e36 spogulis, daļa veloster, hyundai led pagrieziena signāla spogulis, golf mk7 gti, komplekts veloster, galvas veloster, valkāt veloster, golf 4 spogulis, veloster vadīt, durvju veloster.

    €44.31
  • Materiāla Tips: ABS+Stikls
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • Modeļa Nosaukums: BLUEMIRROR155
  • Vienuma Tips: Spogulis Un Aptver
  • Objekta Garumu: 25cm
  • Īpašas Pazīmes: Sēdekļu
  • Objektu Platums: 15cm
  • Postenis Svars: 0.5kg
  • Modeļa Gads: Par Hyundai Veloster 2011. - 2015.g.
  • Postenis Augstums: 2cm
  • Postenis Diametrs: 0inch

1 Pāris Zila Skats No Sāna Durvīm Spoguļi Stikls Apsildāms Ar Perforētu Par Hyundai Veloster 2011. - 2015.g.

Apraksts: Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: ABS+Stikls Funkcijas: apsildāms (2-pin) Stikla tips: platleņķa/aspherical Stikla krāsa: zila krāsainas Pamatnes plāksne: atbalsts platē bija - klipu par tipa Pilnībā rezerves daļas, viegli uzstādīt.Nāk ar bāzes un ir iekšējās sildīšanas elementi.Vienkārši plug and play!Piemērojamie modeļi: par Hyundai Veloster 2011. - 2015. G Iepakojuma saturs: 1x Labajā Pusē + 1x Kreisajā Pusē Piezīme: strāvas un rokasgrāmatas, kā arī sēdekļu un nav apsildāmi spoguļi.

Maksājums:

Lūdzu, norādiet jūsu personas prasības, piemēram, krāsas, pakas, vērtību deklarācija, utt.pie Vilana.lv ziņu, ja jums ir jāmaksā mums.

Kā pircējs, tas ir jūsu pienākums maksāt nodokli, ja jūs veicat pasūtījumu no ārzemēm.Mūsu cena nav iekļauta nodokļi, PVN, vai citiem slēptās izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Piegāde:

Jūsu pirkums tiks nosūtīts caur standarta aviopastu, Piegādes laiks par 15-27 darba dienu laikā.Dažas valstī, var aizkavēt 2-3 nedēļas.

Mēs kuģis preču 2 darba dienu laikā pēc to saņemšanas noskaidroti maksājumu.

Ja jūs vēlaties preču steidzami, mēs varam to nosūtīt ar EMS vai DHL utt.Bet, lai kā arī dažas kravas .Do sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs vēlaties, lai pārslēgtos uz EMS, DHL utt kurjeru.

Mēs darīsim visu, lai sniegt ātru pakalpojumu.Tomēr, kā nelabvēlīgi laika apstākļi, Labs Paražas, Svētku dienas utt iemesla dēļ, dažkārt neprognozējami kavēšanos, kas var rasties.Ja tas ir vairāk nekā 35 dienu laikā kopš maksājuma datums, un tas nav saņemts, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs strādāsim ātri, lai atrastu objektu un palīdzēt to atrisināt.

Par mums:

Mums ir profesionāli pārdevēji ar daudzu gadu veiksmīgas Vilana.lv biznesa pieredzi.Mūsu mērķis ir sniegt visvairāk sensacionālais produktiem, un ārkārtas klientu apkalpošanas mūsu sabiedrībā.

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.

Mēs būtu ļoti pateicīgs, iespēju sekot līdzi ar jums, ja nepieciešams.

Sazinieties ar mums:

Labākais veids, kā sazināties ar mums pa Vilana.lv ziņas.

Mēs vienmēr atbildi Vilana.lv ziņas, kas tiek nosūtīts uz mums ar izmeklēšanu,parasti 24 stundu laikā vai ātrāk.Mēs atbildēsim uz visiem Vilana.lv ziņas laikā mūsu darba laiks.

Lūdzu, neatstājiet jebkuru mazu sīku vērtējumi ir neitrāla vai negatīva atgriezeniskā pirms sazināties ar mums.

Mēs nododam jums 100% apmierinātības garantija.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti