12V Universāla Automātiskā Locīšanas verot vaļā Sānu Atpakaļskata Spogulis Nolokāmi Durvju Sistēmas Modulis, Auto Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: passat nolokāmi spoguļi modulis, stikla automašīnas spogulis nolokāmi modulis, universāls auto nolokāmi spoguļi, camry 40 auto nolokāmi spoguļi modulis, honda nolokāmi spoguļi modulis, volkswagen auto nolokāmi spoguļi, auto nolokāmi spoguļi modulis subaru, auto nolokāmi spoguļi ceļojums, mercedes nolokāmi spoguļi modulis, spogulis reizes modulis automašīnas.

    €8.73 €10.27
  • Modeļa Nosaukums: Verot Vaļā Atpakaļskata
  • Dropshipping: Atbalsts
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Objekta Garumu: 10.0cm
  • Īpašas Pazīmes: Locīšanas
  • Postenis Augstums: 3.0cm
  • Modeļa Gads: 2019
  • Materiāla Tips: ABS
  • Postenis Svars: 150g
  • Zīmola Nosaukums: vvcesidot
  • Postenis Diametrs: 3.0cm
  • Objektu Platums: 6.0cm

12V Universāla Automātiskā Locīšanas verot vaļā Sānu Atpakaļskata Spogulis Nolokāmi Durvju Sistēmas Modulis, Auto Piederumi

Aizzīmju Punktiem: 1、Ērti Izmantot: Pēc tālvadības pults ir bruņoti, atpakaļskata spoguļi abās pusēs automašīna tiek automātiski ievilkts.

2、Produktu Priekšrocības: Priekšrocības tālvadības kontroles sistēma, atpakaļskata spogulis, uzglabāšanas un manuālo salīdzinājums: funkciju rokas vadību, kā arī uzglabāšanas un izvietošanas oriģinālais auto tiek saglabāta.

3、Ērts, lai Instalētu: Viegli uzstādīt nemainot oriģinālo auto vadi un uzstādījumi.

4、Pārstrāvas Aizsardzība: Intelligent režīmā, pēc instalēšanas, tas neietekmē darbību, atpakaļskata spogulis vadības slēdzis oriģinālās auto.

5、Silts Padoms: Pēc stāvvietām, ar tālvadības slēdzenes, spoguļi tiek automātiski saglabāta, un, kad tālvadības pults ir atslēgts, vai arī to var aktivizēt, spoguļi, automātiski tiek izvietoti, tādējādi saprotot, uzglabāšanas un izvietošanas automatizācija.

Funkcijas:

Universāls atpakaļskata spogulī, mapes, piemērots 12V automašīnas.Oriģinālās auto ir manuāli pārslēgties uz kontrole atpakaļskata spogulī, lai būtu ievilkts, vai pagarināt.

Priekšrocības atpakaļskata spogulī, uzglabāšanas tālvadības kontroles sistēmu un rokasgrāmatu kontrasts:

Funkciju manuālu kontroli, glabāšanu un izvietošanu, oriģinālās auto ir saglabāta, tāpēc, ka tad, kad auto iet caur šauru ceļu, pāreja var būt velk uz glabāšanas stāvokli, skatu spogulis ir ievilkts, un pēc tam, kad iet, tas ir velk atpakaļ uz izstādi stāvoklī, lai paplašinātu atpakaļskata spogulis.

Pēc stāvvietām, ar tālvadības slēdzenes, spoguļi tiek automātiski saglabāta, un, kad tālvadības pults ir atslēgts, vai arī to var aktivizēt, spoguļi, automātiski tiek izvietoti, tādējādi saprotot, automatizācija, uzglabāšanas un izvietošanas.

Funkcijas tālvadības kontroles sistēma, atpakaļskata spogulis uzglabāšana:

Anti-sadursmes, anti-scratch.

Galvenie Produkti, Izmantošanu un Darbību:

Mūsu produktus var konfigurēt tikai tad, ja oriģinālā auto ir aprīkots ar atpakaļskata spogulis nolokāmi, sistēmas, citādi to nevar konfigurēt.

Pēc Instalēšanas Uzlabotā Konfigurācijas:

Automātiskā aktuālās: Kad jūs nospiediet tālvadības pults, lai atbloķētu vai sākt transportlīdzekli,

Automātiska locīšanas: Kad ACC ir izslēgts, nospiediet tālvadības pults, lai aizvērtu lock, un atpakaļskata spogulī, tiek automātiski ievilkts

Silts Padoms:

Pirms instalēt šo sistēmu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu auto ir aprīkots ar centrālo durvju bloķēšanas sistēma, un, lūdzu, pievienojiet zaļo vadu ECU ar bloķēšanas signālu līnija, centrālā durvju bloķēšanas sistēma, visas automašīnas var uzstādīt.Auto vajadzībām, lai ir jauda, spogulis nolokāmi funkciju.

Iepakojuma Saraksts:

Kontroles Modulis*1

Kabelis*1

Lietošanas Rokasgrāmata*1

Piezīme:

Cena ir iekļauts tikai universālā automobiļa kontroles modulis (sānu spoguļi locīšanas sistēma), un neietver elektriskais atpakaļskata spogulis, jums ir iegādāties atsevišķi!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti