Daudzfunkcionāls Beach Kausa Turētāja Dzērienu Mobilo Telefonu Beach Kausa Turētājs Ar Kabatas Āra Pludmales Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: āmurs multi instruments, multitool maisiņš, dewalt multi instruments, multi instruments apvalks, multi instruments paracord, bosch multi instruments, asmens multitool, daudzfunkciju instruments, āra rīks, multi instruments skatīties.

    €4.77 €6.82
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • izmērs: M

Aizzīmju Punktiem:

1、Katru beach kausa turētājs ir 6,5" augstas x 5.5" plats x 3.25"dziļi.Var viegli nodot jūsu pludmales soma un noteikt savu dzērienu, pludmales vīna glāzi kritums, piemērotas smiltis vai zālienu.

2、Ar šīm vienkāršu un spilgtas krāsas, dzērienu turētājs var viegli kombinēt ar jebkuru gadījums vai notikums.Turklāt, jo tie ir tukši un nav rotājumi, jūs varat viegli nodot uzlīmes uz smilšu galda, lai parādītu savu personību un stilu.

3、Materiāls: smiltis, tases turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes PP plastikāta ar gludu virsmu.Izturīgs un paaugstinātas drošības plastmasas, šīs pludmales, glāžu turētāji var izmantot vairākas reizes ar minimālu nodilumu.Tā var pārvērst smiltis, zāle un grūti netīrumiem!Ideāls, lai noturētu jūsu pludmales tūrisma kauss.

4、Multi-funkcijas: Pēc tam, kad rūpīgi dizains, pludmales tases turētājs ir ne tikai pludmale kausa sēdekļa, bet piemērots arī upes, ezera, piknika, telšu, āra koncerts, āra sporta, auto astes, blakus uz krēsla vai dvieli.Kā kumode.Vienkārši pievienojiet to uz smiltīm, ņem savu dzērienu, kredītkartes, viesnīcas istabas atslēgu, uzkodas, saulesbrilles, tālrunis, sauļošanās krēmus, lūpu balzamu vai neatkarīgi vēlaties, un apturēt prom no karstā smilts un rokas stiepiena attālumā!

5、ideāla dāvana: lietot uz pludmales puses, upēs vai ezeros, un bērni var izmantot smilšu kausa turētājs uz draga smilšu un ir labs laiks.Tas ir arī ļoti efektīvs, lai pludmales bumbas, piemēram, volejbolu.Pludmales Plastmasas Krūzes ir ideāls add-on pludmales piederumi pludmales mīļotājiem, medus pāriem, kas nesen beiguši skolu, koledžu, draugiem, zvejnieki, koncertu mīļotājiem, vecāki un bērni.

Tas vienmēr ir jautri spēlēt ar ģimeni un draugiem uz pludmali, vai ne?

Tomēr, vai esat kādreiz radušās šādu mulsinošu situāciju: kam ir dzēriens rokā, vai priekšmetus uz jūsu ķermeņa nevar baudīt pludmales un jūra?

Ja jums ir, mūsu tukšu pludmali, glāžu turētāji būs ideāla izvēle, lai jūs, lai atrisinātu šo problēmu, kad jūs spēlējot uz pludmali.Ar šī plastmasas pludmales tases turētājs, jums var likt jūsu vīna kauss pludmales, dzert, kredītkartes, viesnīcas istabas atslēgu, uzkodas, saulesbrilles, mobilo telefonu, sauļošanās krēmus, lūpu krāsas, vai kaut ko vēlaties, prom no karstajām smiltīm.Un tas ir viegli nokļūt.

Iepakojuma Izmēri: par 10.9 x 8.1 x 5,5 collas

Iepakojuma saraksts:

1* pludmales kausa turētājs

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti