Sieviešu, Vīriešu Ķermeņa Ēka Izmantot Joga, Drudzis, Svīšana Vēdera Joslu Kultūrisms Izturīgu, Elastīgu Sporta Jostas Ķermeņa Veidošanā Jostas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yzerfontein cape town.

    €0.67 €0.96
  • Krāsa: melns
  • Shapewear: Jostasvietas Cinchers
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Biezums: STANDARTA

Funkcijas:

1. Viegls: Īpašiem materiāliem, palielinās ķermeņa temperatūra un viegli absorbēt sviedri.Iekšējais slānis palielina ķermeņa serdes temperatūras un ražo vairāk svīst, bet ārējā kārta ir super absorbējoša.Ļauj absorbēt sviedri iekšā un glabājiet to sausā un ārpus tās.

2. Muguras atbalstu un stājas uzlabošana: nodrošināt kompresijas, atbalstu, muguras un vēdera muskuļus.Tas ir tāpat kā ar saspiestu vēdera saistviela klips, jostasvietā, lai nodrošinātu aizmugures atbalstu un izveidot labāko attieksmi, stāju.

3. Pieteikums: Šis vidukļa treneris ir ļoti piemērots visu veidu fitnesa, skriešanas, pastaigas, joga, riteņbraukšana, vidukļa apmācību, tas ir lieliska izvēle, lai svara zudums apmācību, izmantot drošības jostas un pat pēcdzemdību atbalsta priekšauti.

Apraksts:

Vēdera jostas var acumirklī pārveidot jūsu vidus daļā uz savu personīgo karstu pirti, ap vidukli, lai atbalstītu atpakaļ, palīdzēt, stāju un drošu svara pacelšanas tehnika.

Specifikācijas:

Krāsa: melna

Materiāls: poliestera šķiedras

Izmērs Viduklis

S 60-68cm

M 69-73cm

L 73-82cm

XL 83-85cm

XXL 86-90cm

XXXL 91-96cm

Paketē Iekļauts:

1* Vēdera jostas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti