38/40 42/44mm Sieviešu Kristāla Krelles Skatīties Band Apple Skatīties Joslas Nomaiņa Watchband Modes Pulksteņu Siksniņas, Lai iWatch Sērija

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xt 1962 displejs.

    €8.67 €12.38
  • Stāvoklis: Jauns ar birkām
  • Vienuma Tips: Watchbands
  • Band Materiālu Veids: Agate
  • Joslas Garums: 19cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 270174

Rotaslietas Band Krelles Siksnu Apple Skatīties Joslas 38/40mm 42/44mm Roku darbs Fāzēm, Elastīga Aproce Aproce iWatch Sērijas SE/6/5/4/3/2/1 Rezerves Watchband

Apraksts:

Funkcijas:

Savietojams Visiem Modeļiem.Rezerves Apple Skatīties, Sērija 6,SE,Sērija 5,Sērija 4,Sērija 3,Sērija 2,Sērija 1,Apple Skatīties Nike+/Izdevums /Hermes.

Izgatavots no augstas kvalitātes dabīgām akmens, izturīga, elastīga virve, unikāli stilīgs, gluds, ērtas, skaistas krāsas, sievišķīgs un elegants meklē, palielināt savu skaistumu, izbaudīt savu dzīvi.

Apaļā joslas stiepjas pāri rokām un fit snugly ap delnas, neviena sprādze nepieciešams, nāk ar adapteri, orķestris, nav instrumentu, kas vajadzīgs, viegli veikt ieslēgšanas / izslēgšanas.

Ieteicamā plaukstas lieluma ir starp 6.69 collas 8.07 collas; Tas nevar tikt precizēta, par lielāku vai mazāku, plaukstas, varbūt tas darbojas pārāk pievilkt vai zaudēt; tāpēc, lūdzu, novērtētu jūsu rokas, pirms pirkšanas.

Elegants un elegants skatīties joslas ikdienas lietošanai, vai tiem, īpašas dienas, piemēram, Brīvdienu Pusēm,Kāzas,Dzimšanas dienas,Valentīna'day, Mātes'day,Halloween,Ziemassvētkiem,Pateicības Diena utt.

Brīnišķīgs roku darbs burvīgs dāvanu/klāt jums un jūsu draudzenēm.Noteikti padarīs jums acu nozvejojot un tas sniedz jums daudz komplimentus.

Specifikācija:

Saderība:pilns diapazons Apple Skatīties

Band materiāls:Nerūsējošais Tērauds,Elastīgās Virves,Krelles

Der Plaukstas Izmērs: 6.69-8.07 collas

Krāsa:Pelēka, Rozā, Balts

Piezīme: Uzmanieties, kas Nav iekļauti

Komplektā ietilpst:

1*Pērlīšu Aproce Siksna

Draudzīgi Padomi: izmērs tiek mērīts ar rokas, lūdzu atļaut nelielas mērījumu kļūdu.Foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.

Piezīme: pārliecinieties, lai izmērītu jūsu rokas, pirms pirkšanas, lai izvairītos no traumām, lai jūsu rokas, sakarā ar saspringto gumiju siksnas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti