20mm Varavīksnes Neilona Watchbands Nato Armijas Sporta Siksna Svītraina Auduma Aproce Aizstāt Dw Skatīties Sprādzes Jostas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 12 20mm pulksteņu siksniņas, 19mm nerūsējošā tērauda skatīties band, skatīties, nato siksniņas vintage 20mm, skatīties joslas 20mm u, skimi armijas skatīties, jsdun skatīties, vsf skatīties, dw skatīties uz sievietēm, nato.

    €0.96 €1.47
  • Fit: Visas vienotās saskarnes pulkstenis
  • Joslas Garums: Citi, 25.5 cm
  • Modeļa Numurs: nato siksniņas
  • Stāvoklis: Jauns, bez birkas
  • Vienuma Tips: Watchband
  • Piezīme: Ja jums ir vajadzīgas citas krāsas un izmēri, lūdzu, atstājiet komentāru
  • Band Materiālu Veids: Neilona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Joslas Platums: 20mm
  • Skavu Veids: Sprādzes

20mm Varavīksnes Neilona Watchbands Nato Armijas Sporta Siksna Svītraina Auduma Aproce Aizstāt Dw Skatīties Sprādzes Jostas

Materiāls: Neilons

Sprādze: Nerūsējošā tērauda

Joslas Platums : 20mm

Band Garums : 25.5 cm

Skavu Tips: Sprādze

*Piezīme:Mums arī ir 16 mm 18mm 22mm 24mm siksnu, ja jums ir nepieciešama citu izmēru siksnas, lūdzu, atstājiet ziņu, ja pasūtījuma

SŪTĪJUMU

1. Pasaules Kuģniecības, Izņemot Dažas Valstis Un APO/FPO.Preces Tiks Nosūtītas Ietvaros 1-7 Darbadienas Pēc Tam, Kad Mēs Apstiprinātu Jūsu Maksājumu.

2. Lūdzu, Pasakiet Man, Jūsu Pašreizējo Adresi, Pēc Jūsu Maksājumu, 1-2 Dienu Laikā; Pretējā Gadījumā, Mēs Nosūtīt Savu Posteni, Balstoties Uz Jūsu Darījuma Adresi, Lai Pārliecinātos, Ka Tas Ir Pareizs.

3. Pirms Pasūtīšanas, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums, Lai Pārliecinātos, Ka Jūsu Vēlamais Nosūtīšanas Metodi.Parasti Tas Notiek 7-30 Darba Dienas, Ierašanās Ar Gaisa Pastu, Dažās Valstīs, Iespējams, Ir Ilgāka, Piemēram, Krievijas, Brazīlijas.Un Ilgst 3-10 Darba Dienu Laikā Ar Kurjeru.

4. Dažreiz Tas Varētu Būt Garāks, Jo No Sliktiem Laika Apstākļiem, Atkritumu Laika Muitošanu.Mēs Neesam Atbildīgi Par Citu Iemeslu Dēļ.Tātad, Lūdzu, Pagaidiet, Pacietīgi, Ja Jūs Nesaņemat Savu Posteni Uz Laiku.Ja Jūs nesaņemat Preci Trīsdesmit Dienu Laikā, Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Un Tad Mēs palīdzēsim Jums Izsekot.

5. Preces Tiks Declaimed Kā DĀVANA, Kas Var Palīdzēt Jums, Lai Samazinātu Jūsu Ievedmuitas Nodokļa.Mēs Neesam Atbildīgi Par Jebkādiem Muitas Nodokļiem Vai Ievedmuitas Nodokļa.Ja Nodokļa Vai Nodevas Jūsu Valstī Ir Ļoti Augsts, Pls, Informējiet Mūs, Lai Paziņot Zemu Vērtību, Kas Par Balsi, Tāpēc, Ka Jums Var Maksāt Daudz Zemu Nodokļu.

6. Piegādes Laiks, Lai Jūsu Atsauce

Cmbball1112021-04-10
"Well received, in the timing announced. Good quality, comes with installation bars. Well drilled holes and clean. Perfect nothing to complain about, I would recommend at this seller."
Henrique Rik19992021-03-03
"The strap I love, and the price very good, a very good purchase. Thank you."
Serhio 892021-02-16
"Straps norms. Came very quickly, less than 2 weeks"
Aupov 972021-06-27
"Excellent product"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti