Meldri, Dabiski Kaltētu Mazo Pampu Zāle Phragmites Mākslīgie Augi Kāzu Niedru Sauso Ziedu Ķekars Mājas Dekori Viltus Ziedi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: turētājs medaļu, bonsai, dabas žāvēti pampas, artifici ziedu, lavandas ziedi nekustamā touch, pampa, pampu zāle zila, kenzan, trd, ins mākslīgie augi.

    €0.67 €0.97
  • ziedu stils: Ziedu Zars
  • Godu: Kāzas
  • Klasifikācijas: Sausie Ziedi
  • Stils: Ziedu
  • Modeļa Numurs: Balts Dabas Kaltēti Ziedi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāliem, kas nav toksiski un nekaitīgs sausie ziedi ir izgatavots no 100% dabīgas, augstas kvalitātes niedru zāli.Komplektā ietilpst apmēram 15 gabali, un pasākumus, par 60cm garš.Mēs saglabā savu sākotnējo krāsu, un spalvas ir pilnas un vēl.

2、Niedru Zāle Apdare: nekustamā maz niedres ir ļoti piemērotas dekorēšanai dzīvojamā istabā, ēdamistabā vai mācību telpā, un arī ļoti piemērots dekorēšanai biroju un kāzu ziedu kompozīcijas.Izsmalcinātu dāvanas Mātes Dienā, Valentīna Dienā, dzimšanas dienām un citiem īpašiem notikumiem.

3、Interesanti DIY: Jūs varat saīsināt sausie ziedi saskaņā ar jūsu vēlmēm.Tā ir labākā izvēle, lai ziedu kompozīcijas.Piemērots jebkura vāze.Skaistas ziedu kompozīcijas, izskatās svaigi un dabiski.

4、Vairāk Par 1 Gadu Derīguma termiņš: reālāka nekā mākslīgie ziedi.Var lietot nepārtraukti ilgāk par 1 gadu, bez sezonāliem ierobežojumiem, neizbalo.

5、Lūdzu, Ņemiet vērā: Kad jūs saņemat preci, jūs varat ievietot pampu zāle pušķis zem saules 2-3 dienas, lai padarītu to pūkains.Strūklas kritīs nost, kad nedaudz kratot, kas ir dabiska iezīme.Tāpēc esiet uzmanīgs, kad pieskaras, un tā pārvietošana.

Specifikācija:

Nosaukums: Žāvētas Niedres Zieds

Krāsa: primāro krāsu (color dabas niedre)

Izmērs(aptuveni): ziedu vārpa garums 20-30cm/7.87-11.81 gadā, kopējais garums ap 60cm/23.62 gadā

Svars: aptuveni 125g

Iepakojuma Saraksts:

15*Niedru Zāle

Piezīme:

1. Matu izkrišana nav kvalitātes problēmu.Visi dabas niedres mīlestība matu izkrišana.

2. Pēc preču saņemšanas, saspiežot lodziņā noteikti nav pūkains, tā ir pakļauta saules uz pāris stundām, lai to atvērtu!

Luizfernando Lee2021-05-12
"Cables are quite fragile, some came parties :( not recommend buying this item, was not even well packed"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti