Mākslīgā Nepatiesu Ziedu Piecu Zvaigžņu Sienu Apdare, Piecu Zvaigžņu Puķu Sienas Karājas Puse Iekštelpu Dzīves Telpas Kāzu Dekorēšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dekori ziedu sienas, artifial sienas ziedi, viltus karājas wisteria, artifici ziedu, kalti karājas ziedi, telpu dekorēšana aksesuāri vintage, sienu krāsošana rotājumi dzīvojamā istaba, mākslīgo augu sienas, istabas augu pot, piekārtiem rotājumi egles.

    €13.30 €22.16
  • Veids: Hibrīds
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • ziedu stils: ziedu galvas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Godu: puse
  • Materiāls: Sveķu
  • Stils: Ziedu

Apraksts: Zīda Rožu Grozu, eikaliptu un masīvkoka filiāle star bāzes, ļoti spilgti un spilgti, var padarīt jūsu istabu un darbībām, kas vairāk krāsains.Ieskaitot kokvilnas virve un mākslīgās rotangpalmas virve, vienkārši pakārt.Piemērota kāzu fona, dzimšanas dienas apdare, zemnieku apdare vai fotoattēla uzņemšanas.Par jebkuriem svētkiem, piemēram, Ziemassvētkiem, Pateicības, jauno gadu un tā tālāk, tas būtu arī lielisks apdare.Unikālo dizainu un augstas kvalitātes materiāli nodrošina jūs ar dažādu pieredzi un izveidot skaistu svētku atmosfēru.Skaistas mākslīgās rozes un reāli atstāj viņu uzkrītošā attēls numurā Specifikācijas: Produkta Nosaukums: pieczvaigžņu rotangpalmas sienas karājas Materiāls: rotangpalma vainags, zīda, auduma, plastmasas, zieda Krāsa: kā parādīts attēlā.Izmērs: kopējais garums ir aptuveni 60-70 cm / 23.62-27.56 cm, diametrs aptuveni 10 cm / 3.94 collu Iepakojums: 1 x piecu zvaigžņu rotangpalmas sienas karājas Piemērotas kāzām vai viesībām, līgavai dāvanu, baby dāvanu, dzimšanas dienas apdare, zemnieku dekorēšana, dārzu dekorēšana vai jubilejas foto šaušana.Darbības joma: mājās, birojā, dekorēšana, kāzu dāvanas, mākslas ziedu kompozīcijas, ziedu veikals, mākslas, logu dizains, viesnīca ziedu mākslu utt.Padomi: mākslīgie ziedi var būt spiestas un deformēta transportēšanas laikā, tāpēc tos var pielāgot, lai sasniegtu vislabāko izskatu pēc saņemšanas.Piezīme: gaismas šaušana un dažādas displeja var izraisīt krāsu objekta attēlā būs nedaudz atšķiras no reālo objektu.Pieļaujamo mērījumu kļūdu ir 1-3cm.

Yeaterina19852021-06-07
"Fast delivery, very beautiful, worth buying, hanging in the room is very good, thank the seller "
Daniyal802021-06-08
"It's exactly the same as the seller's description. It's very good. It's nice to hang up. It's very suitable. I recommend it "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti