24 Krāsas Silikona Vāks AirPods Pro 3 Lietā Bezvadu Bluetooth Austiņas Lādēšanas Kārbas Portatīvie Austiņas un Earbuds Aizsardzības

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: airpod pro gadījumos, mitsubishi v31 v32 v33, airpod lietā pro, prezervatīvu airpod pro gadījumā, xiaomi 1 c, 300w bluetooth, airpod gadījumā diy, appa airpod pro gadījumā, griestu mūzikas sistēma, gaisa.

    €0.51 €0.74
  • Modeļa Numurs: Par Airpods Pro
  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: Skatolly
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vairumtirdzniecība,Dropshipping: Atbalsts

Apraksts:

[Stabilu Aizsardzību]: Made ar premium silikona; tas aptver palīdz aizsargāt jūsu AirPods Pro gadījumā no triecieniem un pilieniem, nepievienojot papildu vairumā.

[Drošu, Modernizētas Pielāgots]: Šis silikona vāciņu lieliski ar AirPods Pro uzlādes gadījumā (2019 Release), nodrošinot vāku aizver, droši un pilnīgi.Uzlabotā eņģu konstrukcija ļauj gadījumā atvērt pilnībā, nodrošinot ātru un ērtu piekļuvi jūsu AirPods un savienošana pārī pogu.

[Redzamās Sānu LED]: neietekmēs bezvadu lādēšanas.Maza daļa no vāka ir speciāli izstrādāta, lai ļautu jūsu gadījumā statusu gaismu, lai spīdēt cauri.

[Multicolor izvēlētiem]: Ciets un jaukta krāsa, izskats ir pieejami, modes un jauniešu.

[Built-In Putekļu Plug]: precīzi uzlādes ostas izgriezums nodrošina ērtu, netraucēts maksas.Iebūvēts nepievelk putekļus plug tur uzlādes ostas tīru un aizzīmogotā, kad to neizmanto.

Specifikācijas:

Produkta Izmēri: 2.5 x 1.9 x 1.0 cm

Postenis Svars: 0.35 unces

Krāsas: 24 krāsas

Materiāls: Silikona

Paketē Iekļauts:

1* lietu vāku

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti