Jauns Silikona Galvas Vāks AirPods Mazgājami Max Spilvena Gadījumā AirPods Max Austiņām Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Dropshipping

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: husa gaisa pākstis, airpods gadījumā lācis pūks, galvas mikrofons, spilvenu galvas austiņas, airpod lietu vāku, airpod lietā pro, airpods gadījumā teddy bear care, mike, airpod gadījumā diy, airpod pro.

    €1.53 €2.44
  • izmērs: -
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Iepakojums: No
  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Atbalsts: Piliens Piegādes/ Vairumtirdzniecības
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Spilvena Gadījumā AirPods Maks.

Funkcijas:

1. Aizsargā Galvas Austiņas: Ar galvu aizsardzības pārklājums ir paredzēti AirPods Max, un to var efektīvi novērš galvas austiņas no lietus un sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem, tādējādi nodrošinot labāko aizsardzību jūsu austiņas. (Piezīme: Austiņas nav iekļautas)

2.Kvalitatīvs Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls.Ideāls labāko komfortu un izpildījumu.Mīksts, aizsardzības, izturīgs un mazgājams.Perfekti pieguļ austiņas, lai AirPods Maks.

3. Viegli Uzstādīt: Viegli uzstādīt bez instrumentu, kas vajadzīgs.Paredzētas AirPod Max austiņas.Lieliski der jūsu Austiņām.

4. Pārdomāto Dizainu: Nav nokrist, spilgtu dizainu, nevainojamu fit.Ātra uzstādīšana, valkā galvas vāka neietekmēs uzglabāšanas soma.

5. Vairākas Krāsas pēc Izvēles: Šī silikona galvas vāka jūtas tik maiga kā bērnam ādu, un tā rada mīkstas un ērtas rokā, sajūtu.Pieejams 5 krāsās: Rozā, Zils, Zaļš, Pelēks, Caurpūstas.Jūs varat izvēlēties krāsu, kas jums patīk!

Specifikācijas:

Nosaukums: Galvas Vāks Austiņas

Materiāls: Silikona

Saderība: paredzēti, lai AirPods Maks.

Pieejamās krāsas: rozā, zila, zaļa, pelēka, brūna

Neto svars: aptuveni 20g

Iepakojuma Saraksts:

1*Silikona Galvas Vāks

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti