Portatīvo Piederumi, Ceļojuma, Kempings Galda Piederumu Komplekts No Nerūsējošā Tērauda Dakša, Karote Irbulīši Portatīvo Gadījumā Piederumi Virtuves Rīku Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dzejnieks portatīvie galda piederumi, deserta dakša, virtuves piederumu komplekts teskoma, nerūsējošā tērauda virtuves piederumiem plīts, korejas zupas karoti, plastmasas ceļa galda piederumu komplekts, galda piederumi no nerūsējoša tērauda, galda piederumu komplekts no nerūsējošā tērauda, Kafijas karote, ul karoti komplekts.

    €7.97 €8.86
  • Tostarp: Nerūsējošā Tērauda Dakša, Karote Irbulīši
  • Zīmola Nosaukums: ĀTRI IET JAUTRI
  • Materiāls: Metāla
  • Metāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: KT000156
  • Stils: Korejiešu
  • Dinnerware Tips: Dinnerware Komplekti
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: FDA
  • Lietotāju skaits: 1
  • Ražošana: Karote/Dakša/Nazis Komplekts

Nerūsējošā Tērauda Dakša, Karote Irbulīši

Funkcija:

Kvalitātes materiālus: Izgatavots no netoksiskiem pārtikas klases materiāliem un izturīgs nerūsējošā tērauda.Tas atkārtoti ēdiens ir ļoti drošu un veselīgu ģimeni un bērniem.Karstuma izturīgs un izturīgs augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs, nav viegli saliekt vai deformēt, siltuma izturīgs, vienreizēji, nav rūsas.Lietošanas drošību: galda piederumu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, lai novērstu koroziju un rūsu.Kārba arī ir izgatavota no pārtikas-drošu materiālu, kas ir netoksiskas un bez garšas.Apkopes instrukcijas: Mazgāt trauku (nav kairinošs mazgāšanas līdzeklis), bet roku mazgāšanai ir ieteicama.Piezīme: Pirms pirmās lietošanas, lūdzu, nomazgājiet, noskalojiet un nosusiniet, galda piederumiem un kaste.Paredzams plašs lietojuma diapazons: Piemērots visiem cilvēkiem, it īpaši privātpersonām, piemēram, kempings, pārgājieni, āra un brīvdienu studentiem, darbiniekiem un ģimenēm.Tā ir arī vislabākā dāvana draugiem un viesiem.

Paketi, Ieskaitot:

3Pcs Portatīvo Piederumi

MAKSĀJUMA

▶Mēs pieņemam vairākas maksājumu metodes, piemēram, bankas kartes, kredītkartes, Paypal, utt. ▶Ja jūs bieži nespēj samaksāt, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā.Mēs nekavējoties informē problēmas cēloni un ieteiks jums atbilstošu maksājuma metodi.

SŪTĪJUMU

▶Lūdzu, apstipriniet, vai jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms pasūtījuma. ▶Mūsu produkti tiek piegādāti no Ķīnas.Parasti, saskaņā ar loģistikas metode jums izvēlēties, jūs saņemsiet jūsu pakete ietvaros 15-60 dienas.Īpašos apstākļos (ietekmē vairāki faktori), jūsu pasūtījums tiks saņemti 90 dienu laikā, ne vēlāk. ▶Ja jūs neesat saņēmis savu paketi uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā.Mēs sekotu Loģistikas informācijas un laikus sniegt palīdzību saskaņā ar mūsu spējām.

ATSAUKSMES

▶Mēs piešķiram lielu nozīmi klientu pieredzi.Kad jūs saņemsiet savu paketi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikus.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas, kas ir par jums un jūs apmierināti. ▶Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet piecu zvaigžņu atzinību.Mēs augstu vērtējam jūsu komentārus.

Kiokkiolina2021-02-05
"lindo"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti