Portatīvie Koka Trauki, Koka Galda piederumu Komplekti Ceļojumiem Dinnerware Atbilstu Vides ar Auduma Pack komplekts Dāvanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: deserta dakša, kaste pusdienas, komplekts sievietēm, plate set, juvelierizstrādājumu komplekts sievietēm, amatniecības koka, galda piederumi no nerūsējoša tērauda, Kafijas karote, koka paplātes, ķīnas porcelāna.

    €2.54
  • Modeļa Numurs: canju-002
  • Tehnika: Gravēšana
  • Stils: Japāna Stils
  • Materiāls: Koka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Lietotāju skaits: 3
  • Modelis Tips: Cietie
  • Sertifikācija: CE / ES, CIQ, EEK, FDA, LFGB, SGS
  • Ražošana: Karote/Dakša/Nazis/Irbulīši Komplekts

Koka Galda piederumi Portatīvo Koka Galda piederumu Komplekti Ceļojumiem Dinnerware Atbilstu Vides ar Auduma Iepakojums Dāvanu

Materiāls:Vides Koks Krāsa:kā picture rādīt Svars:40 g Izmērs:225*10*10mm

1. Šī galda piederumi ir izgatavoti no Phoebe zhennan S. Lee, grūti un izturīgs pret koroziju, koka, ar ilgu kalpošanas laiku un plašu izmantošanu.

2. Izgatavoti no dabas žurnālus ar smalku graudu un vieglo svaru, galda var izbaudīt unikālo smaržas.

3. Tīra rokasgrāmata, pulēšana un vides aizsardzības tehnoloģija padarīs jūsu dzīvi unikāls.

4. Gludas līnijas un gracioza forma karoti ķermeni, ar dizaina ietinamais līnijas beigās, var novērst slīdēšanu un rotā produktu.Kokvilnas auduma maisiņu, putekļu necaurlaidīgs, krāsu izvēle, pievienot skaists mētelis ar savu irbulīši.

Par tehniskās apkopes -- -- -- -- -- --

Jaunu vai sen neizmantotās koksnes ir stāvoklī gulēt, jānomazgā ar siltu ūdeni, mīkstu drāniņu noslaucīt pēc tam, kad pamosties, lai izmantotu.Piesardzības pasākumi, lietojot koka izstrādājumi

1. Mikroviļņu krāsns nav atļauts, un tas nav atļauts laist pie augstas temperatūras vai apkures krāsns;

2. Nav dezinficē dezinfekcijas kabinets, bet dezinficēt ozona slāni pēc slāņa dezinfekcijas kabinets;

3.Nav sadedzināt vai vāra.Pēcpārdošanas servisa Koks ir dabīgs izejmateriāls.Tur būs dažādas krāsas un modeļi.Audzēšanas pagātnē, tur būs mezgli un rētas.

Koka galda ir sava veida daļēji-ar rokām un daļēji-mašīnas izstrādājumu.Katrs produkts ir mazliet starpība, vai kļūda.

Tas nevar būt viens un tas pats, tās ir normālas parādības.Krāsas var nedaudz atšķirties atkarībā no Leņķa gaismas vai reklāmas.Lūdzu, rūpīgi apsveriet.

Par samaksu: 1.Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: 2.Kredītkartes VISA, Bankas Pārskaitījumu,Western Union un tā tālāk. 3.Visi maksājumi, kas veikti par Vilana.lv apstrādā Alipay.Par kuģniecības: 1.Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi.(Ja tu esi no Krievijas,Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) 2.Vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 3.Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS. 4.Viensētā var izraisīt papildu sūtīšanas maksa. 5.Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts,ja ir bojātas,lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un nosūtīt jums jaunu.Par atsauksmēm: -kādas atsauksmes no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.Sazinieties ar mums: 1.Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2.Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus,rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.Lūdzu, ņemiet vērā: 1.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. 2.Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās(ja tādi ir). 3.Mūsu klientiem no Brazīlijas:ja jums izvēlēties jebkuru kurjeru,lūdzu atstājiet savu nodokļu skaitu, lai nodrošinātu mūsu piegādes parasti

Daniel Frass842021-03-31
"The parcel was almost a month, the order is happy, the devices look like in the photo! About the quality I can not say yet, but externally very cool and pleasant to the touch! Polecam, świetne są sztućce!"
Fahm Saeteurn 032021-05-26
"Qualitatively made, but surprisingly very light-probably cheap wood. The drawing on the fabric is faded, the fabric itself is thin, but it copes with its task, so I have no complaints"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti