1gb Pārnēsājamās Lampas Āra Avārijas COB Telts Lampas Lukturīti, USB Uzlādējams LED Saules Kempings Laternu Gaismas, Darba Gaisma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: salokāma miskasti, reizes puses telts, galvas lukturis, nometnes āra telts, aricxi telts, COB LED, āra rīks, saules portatīvo elektrisko ģeneratoru, cigāru lāpu, vīriešiem, kempings gaismas.

    €10.79 €14.57
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti

Apraksts:

Aprīkots ar 30 traks spilgti led, šis kompaktais laternu izcirtņi ar 360 grādu tumšs stormiest, blāvā naktis, viegli iedegas visa telts vai telpā.

Saliekams dizains, kas samazina vai palielina gaismas, kā jūs sakļaut vai izvērst laterna, kad sabruka tas ir tik mazi kā jūsu tālruni.Viegli iekļaujas jūsu mugursoma vai avārijas komplekts.

Mēs roku-kuģis, katru laternu ar stingru kvalitātes kontroli, lai dotu jums labāko produktu, jūs pelnījuši, nav apgādāt sevi ar zemāku laternas.

Jūs varētu veikt jebkur, jums ir nepieciešams, gaiša vieta, kas pārvadā super ērtas, zema powered super spilgti 360 Grādu LED kempinga lampas.

Saules led laterna ir daudzfunkcionāls svarīgi, vai kā darba gaismas, grāmatu gaismas, lasīšanas gaismas, vai izmantot kā avārijas komplekts., kad sliktu laika apstākļiem un āra aktivitātēm.

Specifikācijas:

Posteņa nosaukums : Kempings lampas

Materiāls: ABS

Krāsa: Melna/zila/sarkana

Izmērs: 15 x 10 x 10 cm

Piezīme:

- Tur varētu būt maz kļūdu izmēru manuāla mērīšana.

- Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu, lūdzu, lūdzu, saprast.

Iepakojuma saraksts

Komplektā ietilpst:

1 x Kempinga lampas

1 x 18650 akumulatoru

1 x USB

1 x Box

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti