Caurspīdīgs Piena Kausa Gudrs Nelegālo Piena Kartona Augstas Borsilikāta Stikla Creamer karstumizturīgs Ūdens Kausa Tvertne 380ml

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: krūze piena, zilā piena paka, Piens, persiku stikla vāze, kartona piena, kausa stikla, armija sunglass, 150ml stikla burkā, gudrs tases, šampanieša glāzi ūdens kauss.

    €6.05 €9.91
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Sertifikācija: CIQ
  • Materiāls: Stikla
  • Drinkware Tips: Stikla
  • Stikla Veids: Caurspīdīga
  • Daudzums: 1
  • Modeļa Numurs: stikla kauss
  • Forma: Kvadrātveida

Aizzīmju Punktiem:

1、Strong & Durable: Attēloti jauku māju formas un skaistu dizainu, creamer mute ir gluda, bet ne delikāts,padarot šo piena creamer brīnišķīga apdare.Dibena struktūra sabiezējis kauss ir spēcīgs un izturīgs.Šis mini stikla creamer kauss var sildīt vai uzglabāt ledusskapī, un tās temperatūras izturība robežās no -4°F līdz 356°F.

2、Premium Materiāli: siltā un jaukā piena kausa izgatavota no borsilikāta stikla, kas ir dekorēts ar tīru un caurspīdīgu vienkāršība.Vai tas ir piens, kolu, vai ūdens, stikla piena paka var dubultā tās funkcijas.

3、Viegls & Praktiski: Mūsu piena kartona creamer var tīrīt viegli.Tas ir ieteicams, lai roku mazgā.Vērtības radošums ir daudz lielāka nekā to izmantoto produktu izmaksas, tāpēc tas ir piemērots draugiem, kuri ciena siltas brokastis tik daudz, kā jūs darāt.

4、Vairākiem mērķiem: piena pakas creamer funkcijas, 12 OZ jaudu, un tas par pasākumu 4.13 * 2.76 * 2.76 collu izmēru, kas padara to ideāli, lai noturētu kafija, kokteiļi, sulas, dzērieni, pienam un citiem dzērieniem.Ieteicams ikdienas lietošanai, klubi, bāri, KTVs vai viesnīcas.Ideāls jebkuram āra aktivitātēm: baseins puses, karstā toveri, grili un kempings.

5、Pārdomāto Dāvanu: Sniedz relaksējošu un patīkamu noskaņu jūsu brokastis vai pēcpusdienas tēja.Lieliska izvēle biznesa dāvanas, mājas dekori, kāzu dāvanas un dāvanas par labi draugi.

Specifikācijas:

Krāsa: caurspīdīga

Materiāls: augstas borsilikāta stikla

Izmērs: par 10.5*7*7cm/4.13*2.76*2.76 collas

Produkta svars: aptuveni neto svars 100g, ieskaitot iepakojumu, 160g

Iepakojuma lielums: par 12.5*10.5*14.5 cm/4.92*4.13*5.71 collas

Ietilpība: 350mL

Temperatūras izturības diapazons: -20 ℃-150℃

Iepakojuma Saraksts:

Piena Kauss*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur varētu būt dažas krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti