6.5 8 20mm Atvērt SMA Savienotājs dinamometrisko Atslēgu, 1N Radiofrekvenču Vadītājs dinamometrisko Atslēgu Universāls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 18 universāla uzgriežņu atslēgas, atslēgu griezes moments, mini dinamometrisko atslēgu, Uzgriežņu atslēgu, hazet dinamometrisko atslēgu, cabl savienotājs, sprūdrata uzgriežņu atslēgu, sma dinamometrisko atslēgu, 433mhz rf raiduztvērēja, riepu dinamometrisko atslēgu.

    €16.01 €27.59
  • Zīmola Nosaukums: Veconor
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda

Funkcijas

1. Iekšējā bumbu struktūru projektēšanas nodrošina atkārtojami un precizitāti uzgriežņu atslēgu, un samazina ietekmi ātrdarbību 2.To var izmantot abos virzienos 3.Fiksācijas spēku, dizainu hexgon gropes, lai novērstu griezes moments mutācijas 4.Rokturi ir ērti.kad griezes moments tiek sasniegts, galvu saliekt un dinamometrisko atslēgu, būs 90 grādiem 5. Mazs griezes momenta kļūda, augstas precizitātes,resuable.

Instrukcija

Tas nodrošina vairākas griezes instruments iespējas, lai SMA savienotāji, kas nodrošina pareizu griezes momenta spēku piemēro pieteikumiem, kas saistīti RF koaksiālie un SMA savienotāju.Pareizi stingrāku koaksiālie kabeļi un SMA savienotāju RF kabeļi programmas ir esstential, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju.Kad pievelkot ANTENAS koaksiālo kabeli vai SMA savienotājs, pārmērīga griezes momentu, kas var satriekt, izolācijas, iznīcināt saiti, riekstu, un virsmas centra kontaktu un zemes pārošanās.Jebkuru no iepriekš minētajām kļūdām, mainīsies pretestība un VSWR signālu.Tāpēc, tas ir nepieciešams, lai izmantotu pareizo griezes momentu rīku, lai pastiprinātu.

Apraksts

Šis produkts pieņem īpašu patentētu dizainparaugu, ko var izmantot, lai pastiprinātu koaksiālais kabelis un SMA savienotājs precīzi, lai nodrošinātu, bez bojājumiem nostiprināšanai.Apvienojumā ar kopējo open-gala uzgriežņu atslēgas, produkts var darboties vieta, kur tradicionālo piedurknēm griezes moments rīku nevar izmantot, un var pielāgot standarta izmēru visas pieslēgvietas ražotājiem.

Oshabelnikova2021-06-30
"As described, fast shipping, recommended!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti