Ir 2021. Jaunu Silikona Aizsardzības Vāks Apvalks, Anti-fall Austiņas Gadījumā LG Signālu Bez FN7/FN6/FN5/FN4 Bezvadu Earbuds

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: enacfire e60, ragu, ragu automašīnas skaļi, tonnas bezmaksas gadījumā, lg signāls, lg, eartips silīcija, gadījumā, earbud, fnaf plīša rotaļlieta, lg tālruni.

    €1.46 €6.65
  • Iepakojums: No
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Modeļa Numurs: LG Signālu Bezmaksas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Materiāls: Silikona

Ir 2021. Jaunu Silikona Aizsardzības Vāks Apvalks, Anti-fall Austiņas Gadījumā LG Signālu Bez FN7/FN6/FN5/FN4 Bezvadu Austiņu

Aizzīmju Punktiem: 1、paredzēts: paredzēts LG Signālu Bez FN7 / FN6 / FN5 / FN4.Izgatavots no izturīgas un triecienu absorbējošas elastīgu materiālu, tas nodrošina perfektu līdzsvaru aizsardzības un fit, sniedz jums brīnišķīgu pieredzi.

2、ilgstoša Aizsardzība: Šī seguma ir izgatavots no augstas kvalitātes, izturīga silikona materiāla, saspiešanas izturīgs, triecienu izturīgs un ūdensizturīgs materiāliem, lai nodrošinātu pietiekamu aizsardzību pret sadursmēm, skrāpējumiem, putekļiem un ūdens šļakatām.Pat, ja to lieto ilgu laiku, tas joprojām ērti un nav novecošanos.

3、Viegli Maksas: Tur ir atvere apakšā silikona apvalks, tāpēc jūs varat bez maksas noņemot apvalku, un jūs varat redzēt, lādēšanas indikators austiņu.

4、Viegli Pārvadāt un Novērstu Zaudējumus: Šīs austiņas gadījumā ir aprīkots ar metāla karabīne, kas var viegli pieslēgt mugursomas, portfeļi, utt.Ja jūs izmantojat, āra sporta veidi, pārgājieni u.c.Jums nav pat zaudēt savu aprīkojumu.

5、Pakotne Satur: Šī pakete nāk ar 1*aizsardzības piedurknes un 1*āķa, kas ir bez citiem aksesuāriem.

Specifikācijas:

Nosaukums: forBluetooth-saderīgu Austiņu Silikona Aizsardzības Vāks LG Signālu Bez FN7FN6 FN5 FN4

Materiāls: silikona

Krāsa: melna, zaļa, sarkana, zaļās gaismas

Izmērs: apmēram 6.5*5.5*3cm/2.56*2.17*1.18 collas

Svars: aptuveni 27g

iepakojuma saraksts:

1*Aizsardzības Gadījumā(Izņemot Austiņas Aprīkojums)

1*Āķis

Piezīme:

Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti