Retro Āra Ūdensizturīgs Saules Liesmas Nakts Gaismas Ceļš Laternas LED Karājas Lampas, Āra, Dārza Dekori Terases Vintage

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sistēma, saules lampas post, ķīna, aproce ar saules sistēmu, kompakts saules dārza gaismas, bonsai terārija, vintage akmens dārza lampas, kamīnu laternas, laternu āra, laternu saules laternas, lanter.

    €15.49 €18.23
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Modeļa Numurs: Saules Lampas
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Acecorner
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Spriegums: 1.2V
  • Garantijas laiks: 3 mēneši
  • Pamatnes Tips: Ķīlis
  • Saules Baterijas Tips: Litija Akumulators
  • Izmantošana: BRĪVDIENA
  • Aizsardzības Līmenis: IP65
  • Barošanas Avots: Saules
  • Stils: ART DECO
  • Sertifikācija: CCC
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Retro Saules Gaismas
  • Ir Regulējamas,: No

Funkcijas:

Reāli Mirgo Liesmas Efekts: Pievilcīgs Dizains!Iekšpusē spilgti reāli mirgo liesmas gaismas ir tik pievilcīgs, un siltā dzeltenā gaismas (1600k krāsu temperatūra) radīt labvēlīgu gaisotni.Šie saules liesmu deg ar melniem dobi sarežģīta uzstāšanās kļūs par skaistu īpatnēji rotājumi jūsu galda,plaukta,kāpnes, ceļš,sienas,lodžija,veranda, utt.

Ietaupot Enerģiju un Saglabātu savu Naudu: liesma, laternu gaismas, kas ir powered by saules-kad jūs nodot tos zem saules (vai saskaņā ar iekštelpu dienasgaismas spuldzes), augstas efektīvu saules paneļi (1x1500mah NI-MH akumulatoru)augšējā gaismu absorbē saules enerģiju un pārnes to uz elektriskās enerģijas, ne vadi.Tie varētu iedegties 12 vai vairāk stundām pēc uzlādes 4-6 stundas zem saules (Darba laiks un uzlādes laiks būs atkarīgs no vietējā laika apstākļi).

Vienkārša Darbība: Viegli uzstādīt un lietot!Ar noturīgu karājas gredzens un metāla klipsi, jūs varētu pakārt šo saules laternu gaismas uz jebkur vēlaties.Pēc pagrieziena ieslēgšana vai IZSLĒGŠANA apakšā, pirmo reizi, tā tiks automātiski ieslēdzas krēslas un pie rītausmā.Piezīme: Ja jūs tos izmantot telpās, viņi tikai varētu iedegties pie tumšā vidē.

Ūdensnecaurlaidīgs un Izturīgs: ABS plastmasas korpusu, PC iekšā LED spuldzes un ūdensizturīgs IP65 vērtējumu, nav jāuztraucas par lietus vai sniega.Tie ir ļoti pārnēsājamiem un viegli pārvietot un jūs varat pakārt tos jebkur vēlaties.Mazās laternas, un katra produkta izmērs ir

Tas ir dekoratīvs gaismas, lai gaisma ir smalks un mīksts, apkārtējās vides mirdzumu, kas piepilda telpu ar mieru un skaistumu, zemniecisks meklē stila karājas saules gaismas var būt kā sods ainavu piederumu.

Var pakārt uz porches, koki, pergolas ar karājas gredzens vai uzlika uz galda, dzega.Pievienot elegance un krāsu, lai jūsu terases, veranda vai āra telpu ar šajā skaisti izstrādāts saules powered laternas.Ideāls Ziemassvētkiem.

Saņemot lukturīšus, lūdzu, nospiediet UZ pogu, pēc tam novietojiet gaismas vāciņa augšpusi uz leju pie galda, lai saglabātu tos tumsā, lai pārbaudītu, vai gaismas indikators uz augšu vai ne.

Specifikācija:

Spuldzes Tips: 1 x 1600k warm white LED

Uzlādes Laiks: 6-8 stundas (kad kļūst pietiekami daudz saules gaismas)

Darba Laiks: 8-10 stundas

krāsa:melna

Materiāls: ABS Plastmasa

Izmēri: 3.9 collas*3.9 collas*7inch(L xW x H).

Lūdzu Uzmanību:

Saules laternas, kas ir nepieciešams, lai uzlādētu pilnībā, un tiešā saules gaismā uz 6-8 stundām.Ja saules gaisma nav pietiekami vai uzlādes laikā nav pietiekami, ņemot vērā, iespējams, nav nakts darbu, bet tas nav bojāts.

Saules laternas, kas ir nepieciešams, lai saglabātu prom no ielu apgaismojums, pretējā gadījumā tas ietekmēs normāli izmantot saules enerģijas laternām.

Paketē Iekļauts:

1 * Saules Liesmas Gaismas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Poesies112021-04-09
"Not bad but for the same price I have bought others of higher quality"
Chebysheva Albina2021-04-20
"In the description it is noted that the lanterns have 96 LED gold I received lanterns with 12 LEDs I am very disappointed because it is a very low-end product that does not justify This high price the seller offers me a refund of a ridiculous sum and to keep the product I would have preferred to receive the product compliant this bad experience calls into question my future purchase on your website"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti