1Pc Interaktīvās Kaķu Rotaļlieta Kāmis Šinšillas Kaķi, Suni, Plastmasas Apaļas Dobas Dubultā Krāsu Bell Rotaļlietas Bumbu Pet Piegādēm Karstā Pārdošanas Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bumbu pet, par kāmja, suns paklājs, bumbu suņu rotaļlietas, par trušu rotaļlietas, bumbu suns, kāmis skriešanas, suņu rotaļlietas, pet rotaļlietas, grauzēju.

    €1.99 €3.37
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: kaķi
  • Rotaļlietas Veids: Bumbas
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Modelis: 3-8A5186
  • Materiāls: Plastmasas

1Pc Interaktīvās Kaķu Rotaļlieta Kāmis Šinšillas Kaķi, Suni, Plastmasas Apaļas Dobas Dubultā Krāsu Bell Rotaļlietas Bumbu Pet Piegādēm Karstā Pārdošanas Jaunas

Krāsains un smieklīgi gumijas bumbu rotaļlieta par savu mājdzīvnieku, ar metāla bell vidū bumbu, lai satraukt savu mīluli.VARAVĪKSNE: Savijās joslas 3 spilgtas krāsas: dzeltena, zila un rozā.IZMĒRI: Izmērs: 5.9 CM/7.2 CM/8.2 CM Materiāls: Izgatavots no gumijas, viegli tīrāms un mazgājams.Daudzums: 1 Gab FUNKCIJAS:Spēles,mācību,priecājas,Slīpēšanas mājdzīvnieka zobiem,attīstīt intelektu,kas aizsargā mēbeles.Atvieglot rūpes,grūtības,vientulība,stress.Kas var izmantot suņa jutība laikā spēlē ar to.ATPŪTA: Multi-purpose visu vecumu cilvēkiem: stresa mazināšanai, bouncy jautri, galda rotaļlietas, un vairāk!Kā Dāvanu: Super gudrs, gaišs un jauks meklē dizains būs viegli nozvejas jūsu suņa uzmanību.Ļaujiet, lai jūsu pet justies prieks par pārvietošanos ar jums.

Piegāde * Parasti sūtījumi tiek nosūtīti 3-5 dienu laikā. * Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir tiesības. * Ja ir steidzami, lai iegūtu iepakojumā.jūs varat izvēlēties express metodes, kas ir dārgāks. * Ja iepakojums nav piegādātas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums pirmkārt.Atsauksmes * Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir 5 zvaigznes postive atsauksmes .Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt atsauksmes, mēs varam atrisināt šo problēmu lieliski.Garantijas laiks * Mēs pieņemam atpakaļ par neapmierinošiem objektus. * Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ziņot par produktiem ar trūkumiem 30 dienu laikā pēc to saņemšanas. * Kompensācija tiks izsniegta, kad būsim saņēmuši jūsu atpakaļ nosūtītās preces. * Pircējs ir atbildīgs par visu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti