3 Krāsas Kaķu Rotaļlietām Jaunus Gravitācijas Bumbu Smart Touch Skan Rotaļlietas Interaktīvas Pet Rotaļlietas Čīkstēt Rotaļlietas Bumbu Pet Apmācību Rotaļlietas Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: diy kaķa kopšana, kaķis plakātu kopšana, kaķu rotaļlietas, kaķu rotaļlieta, kaķis piparmētru, čīkstēt bumbiņas, KAĶIS, acs kaķa kopšana, liels čīkstēt bumbu, liela čīkstēt bumbu.

    €2.61 €3.74
  • Veids: kaķi
  • Rotaļlietas Veids: Bumbas
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta Specifikācijas:

Kaķu rotaļlieta skanošu bumbu, ar diametru 50mm (1.97), un, izmantojot augstas kvalitātes un izturīga EVA/VILNA

Katra Rotaļlietas iebūvētas Litija baterijas LR44 šūnu un augstas jutības stabilāku, kas var radīt dažādas skaņas imitēta

Simulē Reālu Skaņu

Simulē reālu skaņas trīs dažādiem dzīvniekiem, lai piesaistītu kaķi uzmanību un stimulē kaķa medību būtību.Skaņas bumbas dažādās krāsās ir dažādas.

blue-varde skaņas

dzeltena-kriketa skaņas

rozā putnu skaņas.

Smart Pieskarieties Izraisīt

Kaķu rotaļlieta bumba ir aprīkota ar augstas jutības stabilāku.Kamēr kaķa ķepu nedaudz pieskaras bumbai, tā būs skaņas.Kaķis bumbu rotaļlietas, ar smieklīgu dzīvnieku skaņas var mazinātu garlaicību un palielināt jūsu kaķa aktivitāte, tādējādi celt daudz jautrības, lai jūsu kaķis.

Catnip Var Pievienot

Pēc tam, kad, atverot vāku, var pievienot catnip, lai bumbu.Tas var padarīt jūsu kaķis jūtas satraukti un laimīgi, un kļūt par kaķa mīļākā rotaļlieta.Tas var veicināt cat izmantot, stimulē kaķis domā, vai pavadīt kaķis, kas ļauj jūsu kaķis izmantot un palikt veseliem.

Piezīme:

Lai novērstu kaķēns nesabojājot akumulators, tam ir iebūvēts rotaļlieta, un nevar aizstāt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti