Bezvadu Peles, Ultra Slim Krāsains LED Uzlādējamā Pele 2.4 G, DATORU, Dators, Laptop Bezvadu Pelēm ar USB Uztvērēju

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yz450f "eiropa 2020" uzlīmju komplekts.

    €3.10 €4.25
  • Veids: 2.4 Ghz Wireless
  • Modeļa Numurs: Peles
  • Sertifikācija: Nav
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: BGEKTOTH
  • Bruto Svars: 100g

Bezvadu Peles, Ultra Slim Krāsains LED Uzlādējamā Pele 2.4 G, DATORU, Dators, Laptop Bezvadu Pelēm ar USB Uztvērēju, Klēpjdatoru,DATORU,Datoru,Mac

Funkcijas:

Uzlādējams un Erengy Saglabāšana - peles iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators ar uzlādes kabeli.Nav nepieciešams nomainīt baterijas.

Ultra Slim & Portatīvais Dizains - Salīdzinājumā ar līdzīgiem produktiem tirgū, mūsu bezvadu peli ir daudz vieglāks un plānāks.To var viegli uzglabāt jūsu klēpjdatora soma, kas ir ideāli piemērots ceļojumiem. (PIEZĪME: saņēmējs uzglabā iekšpusē atpakaļ slota, peles)

Plaša Saderība Saderīgs ar lielāko daļu sistēmu, ieskaitot Windows 7 / 8 / 10 / XP, Vista, 7 / 8, Mac OS un Linux.Jūs varat to izmantot, PC, Portatīvo datoru, Notebook, Planšetdatorā, Datorā, un MacBook.Tas ir ideāli piemērots darbs, vai izklaide mājās un birojā.

Viegli Lietot - Nav nepieciešams instalēt jebkādu vadītāja, vienkārši pievienojiet USB uztvērēju uz jūsu klēpjdators būs peli, sākt kalpot. 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija nodrošina jaudīgu un uzticamu savienojumu, efektīvu līdz 10 metru diapazonā.Uzlabotā optiskā izsekošanas tehnoloģiju, kas ātri un noklikšķiniet uz atsaucību.

Klusa Noklikšķiniet - Mute dizains ar uzlabotais sensors nodrošina klusu klikšķi, ideāls sabiedriskās vietās, piemēram, biroju, bibliotēku, kopmītnes, interneta Kafejnīcas, kurās jūs nevēlaties traucēt citiem, vai pārtraukt jūsu koncentrāciju.

Specifikācijas:

Tips: bezvadu pele

Paketē iekļauts:

1 x bezvadu peles

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti