Auto Sēdekļa Vāku Kvalitātes Sviedri-Pierādījums, Ortopēdisks Kreisais / Labais Sēdeklis, Bieza, Noderīgu Ērti Sūklis Īpašu Trikotāžas Audumu, Piemērots Sertificēts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: automobiļu universālo auto sēdekļa vāku, gucci vīriešu, bērnu sēdeklis, lancer pu auto sēdekļa vāku, shikamaru, auto, aston martin krekls, daudz auto sēdekļa atšķirības, auto piederumi, pielāgošana, auduma, ādas.

    €71.36 €142.71
  • Materiāls: Trikotāžas auduma lacost
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Objektu Platums: 33cm
  • Vienuma Tips: Seat Covers & Atbalsta
  • Komplekts Gabals: 4
  • Materiāla Tips: Genuine Āda
  • Objekta Garumu: 35cm
  • Izcelsme: TR(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 1kg
  • Postenis Augstums: 75cm
  • Īpašas Pazīmes: Pamata Funkcijas

LŪDZU JAUTĀJIET, JA TĀ ATBILST JŪSU TRANSPORTLĪDZEKĻA, NOSŪTOT ZIŅU MŪSU VEIKALĀ!

Laipni lūgti mūsu veikalā.Mēs vēlētos jūs iepazīstināt ar mūsu jauno produktu, ir viens no labākajiem kvalitātes auto ietver jums var redzēt :)

Deluxe Boss classico auto sēdekļa vāku. - 2021. gadam kolekcijā pavisam jaunu dizainu no Nevienveidīgs Veikals ar īpašu virsmas faktūru sarkanās detaļas.

Classico sērijas automašīnu sēdekļu pārvalki.Apvienojot klasisko eleganci un komfortu Mūsu jaunās paaudzes automašīnas sēdeklis segtu pievieno pavisam jaunu un stilīgu izskatu, lai jūsu transportlīdzeklis ar savu augstas kvalitātes sviedri-pierādījums, īpašu faktūru audumu, bet pastiprināta ortopēdisko kombinētas ādas sānu balsti un 10mm bieza, blīva, ļoti ērti, elastīgi porainā slāņa darīt iestādei labāk ar ietīšanas to uz augšu.sniegt braukšanas pieredzi.

Mūsu Deluxe boss classico auto sēdeklīti vāciņš ir saderīgs ar SUV, pasažieru un pick-up transportlīdzekļiem .Ar savu ortopēdisko struktūru, augstas kvalitātes materiāli, un īpaša šūšanas tehnoloģija, tā ir ilgstoša.

Mūsu Classico sērijas automašīnu sēdekļu pārvalki sastāv no 2 priekšējie sēdekļu pārvalki, 1 aizmugurējais atzveltni vāks, 1 aizmugures sēdekļa vāku un 5 pagalvi aptver kā komplekts.To var izmantot, lai salocīts viens gabals, ja tas ir uzstādīts uz aizmugurējās sēdvietas, ko var salocīt, neatkarīgi citu no cita 2 + 1 veidos.

Ar īpašām šūšanas metode un augstas kvalitātes diegus, nav atvēršana, stiepjas vai deformācijas locītavās.Tas ir elastīgs ar savu īpašo gumijas un trikotāžas lacost audums, nodrošina ideāls stiept montāžas laikā uz visiem transportlīdzekļiem.Dizains, mūsu produkti ir reģistrēta.

Mūsu ISO9001: 2015 sertificētu produktu, kas ir izturējis visas pārbaudes, kas saistītas ar gaisa spilveni priekšā, ir sagatavots ar īpašu šūšanas tehnoloģiju, lai novērstu atvēršanas drošības spilveni.Saderīgs ar drošības jostām un sēdekļa daļas.Tas nodrošina ērtu braukšanu ar savu augsto kvalitāti, īpašu faktūru audumu un 10mm elastīgu sūklis par 4mm atzveltni.

Silviagrippa2021-04-13
"Perfect"
Prettyjhoy 0022021-06-04
"Omg man omg, its really so lookin hard man, so much stylish. Seller is so much friendly, supeeerrr"
Blue Souseiseki2021-06-09
"Excellent, thank you very much!"
Dxalrkplant2021-04-22
"чехлы получила привезли дамой за что отдельное спасибо"
Gcaceres2021-04-03
"the car seat set is very good and from good quality it fits well to my car."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti