Seju uz Lietu Uzglabāšanas Kaste Portatīvo Plastmasas Kaste, Putekļu Maskas, Ūdensizturīgs nepievelk putekļus Ar Keychain, Āra Ceļojumu L9

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ceļojumu soma, 3m n95, vci plastmasas korpuss, ika uzglabāšana, supervaronis maska, nagu plaukts, kazino monētas, skārda tvertnē, kaste storag, pastkastes āra.

    €2.56 €5.23
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Furnishard

Seju uz Lietu Uzglabāšanas Kaste Portatīvo Plastmasas Kaste, Putekļu Maskas, Ūdensizturīgs nepievelk putekļus Ar Keychain, Āra Ceļojumu L9 Apraksts:

Funkcijas:

1.Augstas kvalitātes materiāls: Šī sejas aizsardzība kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes PP plastmasas un ir paredzētas izturību.Tas ir putekļu un mitruma necaurlaidīgs, mitruma izturīgs un sterils.Ideāls, lai uzglabātu vienreizējās lietošanas sejas sedz.Jūs varat izmantot to ilgu laiku.

2.Ir 4 krāsas, uzglabāšanas gadījumā.Dažādu krāsu apmierinātu jūsu dažādām prasībām.Kombinācija izskatās vairāk modes.Izmērs ir kā bildē redzams.

3.Perfekta aizsardzība: Šī sejas segtu uzglabāšanas kaste ar 3 sprādzēm, aizsargā jūsu sejas segtu efektīvāk un novērš sekundāro netīrumus no sejas segtu labāk.Arī, nav jāuztraucas par to, kā lai īslaicīgi uzglabātu šo seju aptver, ja ēšanas.Tas ir izolētas, ūdens un mitruma necaurlaidīgs.

4.Viegls un pārnēsājams: viegls, mazs, sprādzes.Tas var būt hung, somas, mugursomas, somas, vai jebkur citur.To var izmantot arī mājās, birojos, skolās, utt.Jūs varat saglabāt jūsu sejas tīru un uzlabot savu dzīvi.

5.Atkārtoti: Tas vienreizējās lietošanas sejas segtu uzglabāšanas gadījumā ir viegli tīrīt un atkārtoti.Jūs varat uzglabāt un veikt vienreizējās lietošanas sejas ietilpst jebkurā brīdī.Katrā gadījumā var uzglabāt 1-3 aizsardzības sejas aptver vai 1 sejas pārsegu.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa atšķirties no attēla, jo datora iestatījumi.

Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Uzglabāšanas Kaste

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti