Rūsas izturīgs Metāla Ledusskapis Vīna Plaukts Karājas Baltā Universālā Dzēriena Pudeles Spice Rack Daudzfunkcionāls Virtuves Organizators

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plaukts spice, virtuves orgānu, sīkrīku virtuves, virtuves storag, pudele tērauda ledusskapis, bezalkoholisko dzērienu pudeles turētājs ledusskapis, plaukta spice, pakaramais virtuves, VIRTUVES, virtuves rīks.

    €5.76 €11.52
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme 2: spēcīgāka paturot spēkā
  • Atbalsts: Dropshipping, Vairumtirdzniecība
  • Materiāls: Metāla
  • izmērs: 13"(L)x12.2"(W)x4.5"(H)
  • Līdzeklis 1: augsta rūsas izturīgs

Apraksts:

【Vīna Plaukts] aicina:tā ir metāla ledusskapis vīna pudeļu plaukts, kuru var viegli pabīdiet uz ledusskapja plaukts uzglabāšanai savu mīļāko vīnu,alu vai kādu citu dzērienu pudeles.Vai izklaides ģimenei un draugiem un koordinē dizainu jūsu mājās, šī vīna plaukts ir labākais stils un ērtības.

【Premium Materiāls] aicina:Šajā vīna plaukts, kas izgatavoti no augstas kvalitātes biezāka metāla materiālu,izmantojot īpašu virsmas apstrādei ar pulēšanas spīdums,augsta rūsas izturīgs un ar spēcīgāku paturot spēkā.kas ir ciets, izturīgs un nav viegli deformēties; Ar gludu tekstūru un nav savdabīga smarža.

【Plaši Izmanto] aicina: Vīna plaukts ir ideāls mājas, virtuve, Ledusskapis,countertop, pieliekamais, kabinets, ēdamistaba vai vīna pagrabs.

Specifikācijas:

【Spēcīgs Funkcija] aicina--- Pudeles tur nedaudz ar nosaukumu ar paliktni, lai korķa nebūs sauss, kas ļauj vīns, lai paliek svaigi ilgāku laiku,lieliska dāvana vīna cienītājiem.

【Kosmosa Taupīšanas] aicina--- izmēri ir aptuveni 13"(L)x12.2"(W)x4.5"(H).Paliktni ir liels organizē vīna pudeles jūsu ledusskapī,dod jums vairāk ledusskapis telpu optimizācija, neizmantotā telpa zem sava ledusskapja plaukta.

【Lieliska Dāvana] aicina: Šie vīna plauktu turētājs ir tiešām ideāls vīna cienītājiem un tiem, tikai sākot savu vīnu kolekciju.Šāda vīna plaukts var arī parādīt savu garšu un padara jūsu mājās vairāk izsmalcinātu.

Paketē Iekļauts:

Plaukts*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirīgiem monitoriem un apgaismojums, produkta attēli var nedaudz atšķirties no faktiskās krāsas.

2. Produkta izmērs ir manuāli mēra, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirība, paldies par jūsu sapratni!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti