15 Gab. Siksnas Āķis Maskas,3 Rīku Regulējams Pagarināšanu Siksnu, kas Aizvieto Ilgu Laiku Valkā Ausīm " Spiediena&Sāpes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yz85 benzīna tvertne.

    €2.62 €3.37
  • Iezīme:
  • Izmantošana: Somas, Drošības jostas, Garment, Apavi
  • Materiāls: Plastmasas
  • Apdare: Citi
  • Modeļa Numurs: Sprādzes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

15 Gab. Siksnas Āķis Maskas,3 Rīku Regulējams Pagarināšanu Siksnu, kas Aizvieto Ilgu Laiku Valkā Ausīm " Spiediena&Sāpes Funkciju:3 Pārnesumi regulējams anti-slip auss āķis maska, ausu aizsargs īpašu, lai Mazinātu sāpes un spiediena ilgu laiku valkā maskas, ausu.

Piemērots scenārijs:Piemērots dažāda veida maska ar divu punktu savienojums un piemērotas cilvēkiem, kam nepieciešams valkāt maskas uz ilgu laiku, piemēram, medmāsa,putekļi-darba ņēmēji, pārtikas darbiniekiem.

Regulējams trīs zobrati: ------ regulēšanas sprādzi ir trīs zvejas rīkus, ar kuriem var regulēt neierobežoti, atbilstoši izmērs savu galvas formu un piemērotas, lai lielākā daļa cilvēku.

Materiāls: Šī maska pie auss, siksnas āķi ir izgatavoti no izturīga PP, elastīgs materiāls, ko var atkārtoti mazgā, droša un izturīga.

kas var izmantot atkārtoti.Šis produkts ļauj jums, lai veselības jūsu ģimenes, nodrošinot viņiem lielāku komfortu.

krāsa:Melna

Materiāls:pp

izmērs:14.6*1.6 cm

Iepakojuma Saturs:

15 * Sprādzes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Alan Todo2021-02-12
"Is excelent"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti