Sieviešu Krūšturi Apakšveļas Gothic PVC Ādas Bralette Sexy Pavada Strappy Backless Bustier Veste Clubwear Slapjš Izskatās Push Up Lateksa Krūšturis Top

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lateksa t krekls, lateksa tvertne top, lateksa krekls sievietēm, krūšturis ādas, lateksa vīriešu krekls, geju veste, lateksa krekls, krūšturis pvc, caurspīdīgs seksa apakšveļa sievietēm, lateksa lingeri.

    €9.21 €11.81
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Zīmola Nosaukums: FEESHOW
  • Modelis Tips: Cietie
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • Laboratorijas & Camis Tips: Pavada
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Materiāls: Faux Leather

Komplekts Ietver : 1x Sieviešu Krūšturis

Stāvoklis : Jauns ar birku

Materiāls : Lakāda

Funkcijas :

Sieviešu slapjš izskatās, lakādas krūšturis top, labu spīdumu, stiepļu bezmaksas un neoderēts dizains.

Pavada kakla ar nospiests pogām uz muguras, ar D-gredzeni pie apkakles, strappy priekšā un aizmugurē rāvējslēdzējs slēgšana.

Izgatavots no augstas kvalitātes auduma, vieglas, mīkstas un plānas, ļoti ērti valkāt, gludu touch sajūta.

Lielisks puses, naktsklubs, modes skates, tērpu vai kā gadījuma valkāt, lai atbilstu ar garās zeķes, īsās bikses-šorti vai svārki.

Lūdzu, pārbaudiet izmēru skaidri, pirms iegādāties, rokām/veļas mazgāšanai aukstā.

Izmēri : ieteicamie izmērs ir tikai jūsu zināšanai.Ja jūsu mērījumi ir peldošs starp diviem izmēriem, konsultācijas, izvēloties lielāka izmēra. (Uzrādītie izmēri izmēri attiecas uz objektu mērījumus, ne iestāde), marķējuma zīmes Nr. Pieaugušo Ieteicams Izmēra Krūtis S Maziem 31.5"/80cm M Vidējā 33.0"/84cm L Lielu 35.0"/88cm XL X-Large 36.0"/92cm

Draudzīgi Padomi: izmērs tiek mērīts ar rokas, lūdzu atļaut nelielas mērījumu kļūdu.Foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti