Urā man patīk nedēļas nogalēs slinks jautri dienā pjs visu dienu Uzdzīves skatīties Silikona Blīvējumu, caurspīdīga skaidrs, rubble marku DIY Scrapbooking

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jūras pasauli, spiedogi, iedzeršana skatīties, netflix iedzeršana skatīties, zīmogs zīmogs, a2 akumulators, jūras draugi markas, vīriešiem skatīties, urā, swimwear tankini women, pulkstenis zīmogs.

    €2.14
  • Izmantošana: Apdare
  • Modeļa Numurs: a1056
  • Materiāls: Gumijas
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Veids: Standarta Zīmogs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No

Zīmoga Nospieduma Izmērs: Apm 10.5cmX8cm Piezīmes: 1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies! 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana ar dažādiem rokas.Pērc vairāk >=2 gabali Gudrs skaidrs, spiedogi/zīmogi , mēs nosūtīsim papildu jauku dāvanu izlases,piemēram, handcraft un tā tālāk :-) Jums tas patīk :-D

1: Kāds DIY kartes izgatavošana , DIY scrapbooking ,Foto albumu vai citas papīra vai Šūšanas amatniecības projektiem.Tas ir lielisks veids, par multi-dizainu, Skaidrs, Spiedogi, lai jūs varētu iegūt atšķirtspēju embellishments, kas ir lieliski parādīja.

2: Skaidrs, Spiedogi, kas ļauj jums redzēt un zināt, kur jūs esat štancēšanas pareizi, tad jums nav atkritumi vairāk izmaksām un laiku, par to atrast un iegādāties crafting materiāliem ar dizainu, kas nav īstajā vietā.Tie ir arī viegli būt organizēta un saskaņota par pastmarku bloku par unikālu dizainu, kas ietver noskaņojuma vai garā sezona.

3: Viss Skaidrs, Zīmogi ir izgatavots no izturīga vides materiāls, kas nodrošina crisply apzīmogotas attēlus katru reizi, un nebūs dzeltens ar laiku,tomēr tās būtu jāmazgā skaidri un keeped sausā laikā pēc tam, kad jūs izmantot . 4: Šīs pastmarkas pat jāuzglabā dzīvoklis, kas jums palīdzēs ietaupīt vērtīgo vietu, jūsu amatniecības telpā.Laipni aicināti sazināties ar mums, kaut ko vēlaties uzzināt.un mums arī ir pārdošana par uzglabāšanas albumu, lai saglabātu šīs skaidrs, spiedogi/zīmogi.Augstas Recomended Labu Kuģniecības veidos: 1. Mēs kuģis pasaulē,tikai izvēlēties, ko vēlaties kuģošanas ceļu! 2. Parasti mēs kuģis savu sūtījumu ietvaros 2days kad tiek saņemts maksājums,tāpēc ja jums vietu pasūtījumu,lūdzu, maksājuma immediatelly,thanks a lot !Ja jums nepieciešams tos, ātri,vienkārši samaksāt Attiecīgo kurjeru maksa par savu izvēli,mēs nosūtīt savu sūtījumu Vēlams :-) Atgriešanās Politika: 1. 7 dienas apmierinātības garantija.Ja jūs domājat, ka posteņi, kas nav tā, kā aprakstīts,vai priekšmetus, bojāta piegādes laikā, un tā tālāk,pls sazinieties ar mani, pirmkārt,paldies par jūsu sapratni. 2. Tas ir mans prieks, lai atrisinātu problēmu ar jums,paldies jums tik daudz!Pozitīvas Atsauksmes par Mums: 1. Kad jūsu prece ierodas apmierinošā stāvoklī, Lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi par mums un 5 zvaigžņu DSR rezultāts ,ļoti daudz, paldies :-) 2. Mūsu automātiskā sistēma būs darīt to pašu jums vienu minūti. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir jautājums par objektu,mēs turpināsim rīkoties tā, 1 darba dienas laikā.Tikai laba ideja, mums ir ļoti pieņemts, kas nodrošina labāku pakalpojumu.

Krivosheev L2021-03-12
"Great quality product and AD. Arrived in about 1 month. Stamps have good grip in acrylic and are if easy cleaning (virtually all ink transfer for paper). The stamps are not very big, perfect for details."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti