6pcs Jaunu 2020 "Zip Tie" Iespiests Vienreizējās lietošanas Plastmasas Drošības Plombas Taga Off Čības, Kurpes Rotājumi, Balta, Bēša, Krēmkrāsas 30cm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: off white, vīrieši potītes rāvējslēdzēju jogger elsas, vīrieši off white, plastmasas stienis, off white zip, elektroinstalācijas tagus, etiķetes, vapormax, sejas krēms, apģērba hang tag.

    €6.20 €8.86
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: "Eiropa 2020" OW
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Produkta Tips: Apģērbu Tagus
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Eco-Friendly, Mazgājams, Recyled
  • Izmantošana: Somas, Garment, Apavi
  • Technics: IESPIESTS
  • Plastmasas Tips: PP

★Siltu Liek

▷"Eiropa 2020" PLŪSMAS "Zip Saites" ir Noliktavā! ▷Mums var izdrukāt tikai melnā vai pelēkā krāsā, kā attēlos redzamas; ▷Ja jūs vēlaties, lai izdrukātu savu logo vai tekstu uz tagu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Bezmaksas drukāšanai uz abām pusēm. ▷Laipni lūgti sekot mums, paldies!

♥Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs varam jums parādīt reālo bildi Zip Kaklasaiti.

★Produkta Informācija

▶Tips: 2020 PLŪSMAS "Zip Neizšķirtu" ▶Krāsa: Dzeltena; Balta, Sarkana, Oranža, Zila, Zaļa; Rozā; Melna; Krējums ▶Daudzums: 6pcs/daudz. ▶Materiāls: Augstas kvalitātes PP izejvielas ▶Kopējais Garums: 300mm/11.8 collas ▶Tagu izmērs: 52mm*30mm(2inches*1.2 cm) ▶Astes Platums: 5-6mm ▶Drukāšanas Tehnoloģijas: Lāzera drukas ▶Drukas Krāsa: Melns vai balts ▶Drukāšanas Saturs: Kā rādīt attēlu

★Produkta Funkcijas

▶Regulējams garums: jūs varat pielāgot garumu saskaņā ar jūsu nepieciešamību. ▶Modes zip kaklasaites dizains; ▶Vienreiz: kad slēgtas un atvērtas, tag nevar izmantot atkārtoti; ▶, Kad fiksēts, frāzi var atvērt tikai šķērveida vai nazi.

J: Tas ir LABI, lai pielāgotu tagus?

A: Jā, mēs varam izdrukāt jūsu logo, zīmola vārds, uzvārds, tālruņa numurs, mājas lapa, QR kodu, svītrkodu, sērijas numuru vai jebkuru vārdu, ko vēlaties abās pusēs frāzi.

Q: Kā es varu pielāgot savu logo tagu?

A: Lūdzu, atsūtiet mums jūsu logotipu vai projektēšanu izmantojot tērzēšanu.Stāsta mums, ka krāsu, kas jums patīk, mēs jums parādīs, spēkā attēlus, lai pārliecinātos, ka jūsu apmierinātību.

Q: Kāda formāta attēlu jums vajag?

A: skaidrs, PNG vai JPEG attēlu ir OK.

Q: vai es Varu saņemt jauktu krāsu tagi?

A: Jā, jūs varat.Lūdzu, sazinieties ar mums un pastāstīt mums daudzums katra krāsu jums nepieciešams.

Q: vai tas Ir OK, lai ir labāka cena, ja es, lai lielu daudzumu?

A: Jā, lūdzu, sazināties ar mums un pastāstīt mums, daudzums jums ir nepieciešams.Mēs esam rūpnīcas, mēs vēlētos sniegt jums labu piedāvā, lai win-win sadarbību.

Q: Kas ir drukas tehnoloģija, ko izmanto par frāzes?

A: Mēs izmantot lāzera drukas tehnoloģiju.Drukāšanas saturs ir ļoti skaidrs un nekad izbalināt.

Q: vai tas Ir OK, lai drukātu krāsaini?

A: Žēl, ka mums var izdrukāt tikai melnā krāsā, tā kā mēs izmantot lāzera drukāšanas tehnoloģijas.

Q: Kāda ir piegādes metodi?

A: Jūs varat izvēlēties bezmaksas piegāde kanālus, piemēram, Vilana.lv Standard Shipping, E-paketes vai EMS.Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, piemēram, DHL, TNT, UPS, u.c., lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, tāpēc, ka mēs varam noorganizēt jums attiecīgi.

Q: Kā es varu izsekot manu paku situāciju?

A: Pēc tam, paku piegāde, jūs varat atrast izsekošanas numuru pēc jūsu pasūtījuma informāciju, jūs varat tieši pārbaudiet zemes gabala ar Vilana.lv App, un jūs varat izsekot arī to, izmantojot tīmekļa zemāk: https://www.17track.net/en.If jūs joprojām nevar izsekot paku situāciju, lūdzu, sazinieties ar mums.

Wmysliwszy6802021-03-29
"Very good printing"
Redfoxer2021-04-15
"Great product"
Grabellaw2021-05-26
"super....."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti