710ML PP Temperatūra Burvju Krāsu Izmaiņas Tases Krāsains Aukstā Ūdens Krāsa Mainās Kafijas Tasi Krūze Ūdens Pudelēs Ar Salmiņiem 5gab

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ziedu nerūsējošā kauss, boba cup, kausa nerūsējošā, rūpniecības nerūsējošā kauss, kafijas krūze, kafijas tase, kausa salmi, aukstā kauss, kausa stikla, pinte nerūsējošā kauss.

    €0.86 €1.48
  • Ar Vāku, vai Ne: Jā
  • Materiāls: PP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: -

Apraksts:

KRĀSU IZMAIŅAS: Reaģējot uz ledus aukstu šķidrumu,Zem 15 ° C (59 ° f) , kausa izmaiņas, no vienas spilgtas krāsas uz citu temperatūra pazeminās.

BPA FREE: Izgatavots no plastmasas, tumbler ir BPA free un ir ērti augšējā plaukta trauku mazgājamā mašīna droši.

GARASTĀVOKLIS KRĀSAS: oriģināls mājas garastāvokļa produktiem, kas maina krāsu ar siltumu, auksto šķidrumu, aukstuma vai saules stariem.Šīs krūzes liecina, toni, krāsu istabas temperatūrā.

5 JAUTRI PASTEĻTOŅOS, AR ko DALĪTIES: Kad jūs " ve got personības šī dinamiskas, jums ir nepieciešams, sassy, krāsains kausa spēles.Dižoties jūsu bezmaksas-wheeling garu un rotaļīgu vibes ar CUTEST akrila tumbleri uz Amazon.Katrā komplektā ietilpst četras tumbleri ar vākiem un salmiņiem, tāpēc tur ir daudz, lai dalītos ar savu jautri mīlošs draugiem.Pieejams 24oz(710ml).izmēri jūsu mīļākie to-go kafijas tases forma krāsa-popping stilu!

IDEĀLS PASŪTĪJUMA DARBI: izcelties die griešanas mašīna, un saņemt veikls, jo šie beztaras tumbleri veikt perfektu audekls monogramming.Mums nav atstājis nepatīkams logo un zīmolu nosaukumiem, pie katra akrobāts kausa, lai viņi " atkārtota skaistas baltas lapas, tikai gaida, lai būt personalizēta.Pārsteigt savu meiteni ar skaistām meitenēm nedēļas nogalē, dāvanas, iekļaut vecmeitu ballīti un līgavas duša, dāvanu maisiņi, vai izrotāt kādu, lai ikvienam ģimenes!

Specifikācijas:

Materiāls : 100% Food Grade PP , Eco-draudzīgs ; netoksisks ;Izturīgs, izmantojot

Iezīmes: Vienreizēji, ar Salmiem, Dzērienu Krūze

Paketē Iekļauts:

Krāsa Mainās Kauss*5

Salmu*5

Piezīmes:

Problēmu NOVĒRŠANA KRĀSAS IZMAIŅAS - auksti laika apstākļi var ietekmēt krāsas izmaiņas.Lūdzu atļaut produkta

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti