12/24Pcs/set Maz Vīnogulāju Mežģīnes ar Lāzeru Griezti Cupcake Wrapper Starplikas Cepšanas Kausa Dobi Papīra, Kūka Kausa DIY Cepšanas Pomādes Cupcake

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: alvas kēksi, lāzera jauda, cupcakes starplikām, os dzimšanas dienas sveces, 0 cepamais, kūka dekori rīks, kūka, cupcake papīra cupful, kēksu papīra gadījumos, metāla, kūka dizains rīks.

    €1.79 €2.32
  • Zīmola Nosaukums: ZQNYCY
  • Godu: puse, Dzimšanas Dienas Svinības
  • Materiāls: Papīrs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Preci viegli saliek, lai slīdēšanas jūsu mīļākie cupcake vai konfektes-piepildīts kauss par brīnišķīgs displejs.Radīt skaistu cupcake koku, kas noteikti katrā vietā, vidē, kā pusei par labu.Ietinēji, ir prezentācijas mērķiem tikai, bet ne cept.Turklāt tas arī piedāvā sarežģīts -cut filigrāni modelis.Tā ir lieliska kāzām, dzimšanas dienas svinības, bērnu dušas, līgavas dušu, utt.

Funkcijas

- Krāsa: kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Pearlecent Mākslas papīru.

-Apakšas diametrs 5cm/ 2 collu; Top diametrs 8 cm/ 3.1 collu; Height5cm/2 collas.

-Filigrāni Maz Vīnogulāju Mežģīnes Samazināt Cupcake Wrapper Starplikas Cepšanas Kausa Muffin Gadījumā, Renes, Kāzas, Dzimšanas Dienas Svinības Apdare.

-Lūdzu, ņemiet vērā, ka cupcake wrappers, nav, lai jūs varētu likt uz krāsns, bet, lai rotā cupcakes vai mafini pēc tam, kad tās tiek ceptas.

Iepakojuma saraksts

12/24* Samazināt Cupcake Wrappers Dekori Kāzām, Dzimšanas Dienas Svinībām, Baby Dušas Wrap

Quebrama20092021-05-28
"Came in 12 days, just class"
Yassid3112021-05-28
"Excellent, I order not the first time"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti