Mājas Automātiskā Zobu Pastai, Kas Dozatoru Ģimenes Zobu Suku Turētājs Vannas Istaba

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: automātiskā nespresso, beanbag xl, produkts vannas istaba, zobu suku turētājs, nospiediet caurule, caurules wringer, la casa, vannas istabā dušas kamerā, metāla sienas turētājs, automāti skatīties.

    €1.34 €1.91
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Motīvs:

Jaunu Zīmolu un augstas kvalitātes.

1.Videi Draudzīgs: Mūsu zobu pastu maisītājs ir izgatavots, izmantojot augstākās kvalitātes ABS plastmasas un pārtikas klases silikona, padarot to veselīgu un drošu.

2.Labs Veselību: Jums nav nepieciešams pieskarties lietojot zobu pastu.Noņemamās detaļas ir viegli mazgāt un tīrīt dozatoru.

3.Viegli uzstādīt,upgrated stong adhesiveness 3M uzlīmes, ne vairāk nokrist,.Noņemiet stick papīra un uzstādiet to uz sienas vai spogulis.Un pieskrūvējiet zobu pastai, caurule sūknis cieši. (Lūdzu, spiediena uz zobu pastai, kas pēc uzstādīšanas)

4.Ērts: Radošais automātiskais zobu pastai, kas dozatoru pieņem vakuuma tehnoloģija nodrošina jauku summu zobu pastu ar nr. atkritumu un haoss.Izsūknēt pēdējais piliens, zobu pasta un izvairīties no tiešas saskares.Rūpes par jums un jūsu famlies veselību.

Cool dzīvesveida tendence mudina jūs, lai dzīvotu labāk!Bērniem būs absolūti mīlestība fun!

Specifikācija:

Veids:Zobu Suku Turētājs

Motīvs:Eco-Friendly

Materiāls: ABS plastmasa un Pārtikas kvalitātes Silikona

Krāsu(body+vāks): Rozā,Zaļa,Dzeltena

Izmērs: 11*8cm

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

2.Sakarā ar kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni,

Iepakojums:

1 x Automātiskais Dozators, Zobu pasta

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti