Elektronisko Projekcija Galda Pulkstenis Mini Portatīvo Atslēgu piekariņi LED Ciparu Displejs Maza Siksniņa Galda Pulksteņi Lukturīti Darbvirsmas Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xs max10 gadījumā.

    €6.04 €8.63
  • Forma: Ģeometriskas
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Funkcijas: rojection
  • Mājas Dekori: Portatīvie Digitālās Projekcijas Pulkstenis
  • Veids: Sienas Pulksteņi
  • Stils: Moderns Dizains
  • dzīvojamā istaba: Atslēgu Ķēdes, Mini Projektoru LED Pulkstenis
  • Modeļa Numurs: Mini
  • Ir Smart Ierīces: No
  • guļamistaba: Karājas Virve Galda Dekori
  • Gultas: Veikt Laiks, Kabatas Lukturītis Pulkstenis
  • Materiāls: Plastmasas
  • Platums: 25mm
  • Motivity Tips: Digitālā
  • Svars: 0.03g
  • Diametrs: 25MM
  • Garums: 40mm

Katalogs

Cienījamie klienti, šādu produktu var novietot, lai

Produktu Parametrus

Produkta Rokasgrāmatu Produkta Nosaukums: Mazo projekcijas pulkstenis (ar atslēgu saišķi un siksniņa) Produkta Specifikācijas: 2.5*3*4CM Barošanas avots: 2 LR44 pogu baterijas Produkta Krāsa: Sarkans, Zils, Melns Produkta Iepakojums: Kartona Projekcijas Mehānisms: augstas intensitātes LED sijas var parādīt stunda/minūtē mēnesis/diena projekcijas uz līdzenas virsmas.Projekcijas Ietekme: ietekme ir acīmredzama, fonts ir skaidrs, un skatīšanās diapazons ir no 0,2--3 metri (parasti vislabāk 3 metri); uz tumša nakts, tas ir gan pulkstenis un nelielu lukturīti; skatīties laiks, naktī ir vienkārši un ērti, un tas neietekmē citus.Iepakojuma Saraksts: Krāsu kaste iepakojums + 2 veica grozījumus 13.ag baterijas + rope + projekcijas pulkstenis Produkta iespējas: Prognoze, laika, datuma, ar atslēgu ķēdes vai troses funkciju, var izmantot arī kā lukturīti, jo īpaši naktī, jūs varat skaidri redzēt, ļoti ērti.

Marerial Detaļu un Izmērs

Produkta Skats

Pirms un Pēc Pārdošanas

★ Maksājumu ✔️ Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīšanas. ✔️, Kad jūs sastopaties pagaidu maksājumu, neveiksmes, kas ir, jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad izsole ir beigusies, lūdzu, pagaidiet dažas sekundes un mēģiniet vēlreiz.Maksājumu jāpabeidz 3 dienu laikā. ★ Piegāde ✔️ Mēs izmantojam Vilana.lv Standard Shipping, tas ir ātri un droši.Tas ir oficiāls piegādes metodi no Vilana.lv.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no jūsu apstiprinātu adresi. ✔️ Apstrādes laiks ir 1-2 biznesa intervāliem. ✔️ Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. ✔️ Mēs nevaram kontrolēt piegādes laika, jo tas ir apstrādāta ar trešās puses pakalpojums, bet, ja iepakojums nav jānonāk paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums izsekot un jums apmierinošu atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.Importa tarifi, nodokļi un nodevas, kas nav ietverti postenī cena vai piegāde lādētāju.Šīs izmaksas sedz pircējs. ★ Atgriešanās politiku ✔️ Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu klientiem labāko servisu.Ja kāda iemesla dēļ jums atgriezt preci 15 dienu laikā pēc preču saņemšanas, mēs atmaksāsim jūsu maksājumu.Tomēr pircējam jānodrošina, ka atgrieztā prece ir tās sākotnējā stāvoklī.Ja prece ir bojāta vai pazaudēta, kad atgriezās, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai kompensētu izmaksas par kaitējumu vai zaudējumu. ✔️ Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas atpakaļ postenī. ★ Par krāsu un izmēru ✔ ️ , Lūdzu, ļauj nedaudz krāsas atšķirību, jo no otras atspulgi displejs, apgaismojums, fona utt.Ja nepieņemam, lūdzu, nav kārtībā. ✔️ Efektu, bilde ir tikai atsaucei.Izmērs raksturo mūsu izmēra attēlu.Lūdzu atļaut 0,5 cm starpība, jo tas ir viss, ko mēra ar roku.Ja tu nespēj pieņemt to, lūdzu, nav kārtībā. ✔️ Tomēr, ja jūs domājat, ka krāsu saņemto produkts ir nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, vai to var aizvietot vai atmaksāts. ★ Atsauksmes ✔️Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pēc tam paaugstināt domstarpības, vai atstāt mums sliktu atsauksmju, mēs jums varam palīdzēt atrisināt to pēc iespējas ātrāk possible.By tā, ja jums patīk mūsu veikalā, lūdzam pievienot mūsu veikalā savai kolekcijai veikalā, jūs varat saņemt mūsu jaunā ierašanās un atlaides informāciju laikā.

Ilyazh002021-04-21
"-I'm out of my mind. All sellers have these lanterns of two bucks, I found for 7 Pleased with the instruction: the Chinese text was pushed into the Google translator... The English speaker could not understand the meaning of this golimatya..."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti