Jauns Āra Anti Riešana Ierīces Ultraskaņas Pet Suns Mizas Kontroles Skaņas Klusinātājs Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: suni, led monitors, pet produktu, kastē anti riešana, hp g62 mātesplati, anti miza, aparāts anti riešana, KAĶIS, suns suppli, suns.

    €3.68 €5.50
  • Modeļa Numurs: Anti-Mizošanas Ierīce
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Mizas Novēršanu

Apraksts:

* PAREDZĒTA SUŅIEM, JEBKURA IZMĒRA - izmanto augstas frekvences skaņu, kas darbojas, lai samazinātu pārmērīgu mizas suņi ietvaros dzirdes diapazonā; attiecībā uz suņiem, kas 6 mēnešus veci un vecāki LĪDZ 25 PĒDU DIAPAZONĀ.

*100% droša, humānu un profesionāli apmācīt savu suni, lai apturētu barking.

*Izstrādāta vienkārša iekāršana vai montāža uz koku,sienu vai žogu, lai saglabātu savu suni, vai jūsu kaimiņiem suns no barking.

*Satur jutības mikrofonu un izolātu un paceļ riešana līdz 50 pēdu attālumā, lai apturētu barking gan ārpus telpām un iekštelpās (ieteicams sākot režīmu telpās ir 1. līmenis, palielinās, ja nepieciešams).PIEZĪME: nav darbu par nedzirdīgajiem un vājdzirdīgajiem suņiem.

*Kā modinātāju, mazi un viegli, lai vietā , kā arī Divas LED akumulatora statusa indikators, četri regulējami ultraskaņas skaļuma līmeņiem-testa zemākā, vidējā diapazonā, un plašā diapazonā.

*Izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs,āra ultraskaņas riet ierīcei ir strāvas indikators.Kad jūs atstāt, var iestatīt uz "Off" uz akumulatoru.Paredzētas izmantošanai ārpus telpām, āra ultraskaņas mizošanas ierīce

*Piezīme: tā vajadzībām 9 V bateriju (baterijas nav iekļautas), skaņas jutības mikrofonu: izraisīšanas ultraskaņas skaņas.

Lietošana:

*Iekāršana vai montāža šīs mizas kontroles ierīces par koku, sienu vai žogu, lai saglabātu savu suni, vai jūsu kaimiņiem suns no barking.

*Apturēt pārmērīga, skaļš suņu rejas, ko izstaro ultraskaņas skaņas uz klusumu suns.Efektīvākas nekā vecās versijas novēršanu un ūdensizturīgs.

*Pārliecinieties, vai mikrofons ir mazāk nekā 5 pēdas augsta un ir vērsts virzienā rej suns.

Specifikācijas:

Barošanas avoti: 1 x 9V baterija (NAV IEKĻAUTA komplektācijā)

Materiāls: ABS Plastmasa

Krāsa: Melna

Piemērots Diapazons: Visu lielumu vai šķirņu pet suņiem

Izmērs Iepakojumā:8 x 6.5 x 5 cm/3.15"*2.56"*1.97"

Paketē Iekļauts:

1 x mācību suns ierīces

Piezīmes:

Piezīme:

* Cilvēki nevar dzirdēt ultraskaņas viļņi, bet piesardzības pasākumi būtu jāveic, sagatavojot izmantot āra mizas kontroli.

* Ja sunim sākas satraukums, kad jūs instalēt, instalēt vai pakārt āra mizas, kontroles ierīces, lūdzu, ņemiet rokas attālumā no cilvēka auss, lai izvairītos no dzirdes bojājumiem.

* Ja suns ir nedzirdīgajiem un vājdzirdīgajiem, viņš nevar reaģēt uz Āra Mizas Kontroli.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti