2gab Ūdens Hanteles, Ūdens Apmācības veikšanai Puses, Bārs Viegls Portatīvie Ūdens Stienis, Par Body Building un Fitnesa Aprīkojums

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rokas fatima kulons, ūsas, sieviešu stienis komplekts, g šoks skatīties, dumbbel, hanteles komplekts 30kg, kāju sports, hēlija sūknis, holter, sēdēt ups mājas.

    €9.19 €17.35
  • Veids: Aerosola Krāsas
  • Funkcijas: Ieroču
  • Līdzeklis 1: Ūdens Īstenot Puses Bārs
  • Iezīme 2: Viegls
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Nodaļas Nosaukums: Sievietes
  • Pieteikums: Sūklis Tips Fitnesa Hanteles
  • Modeļa Numurs: Ūdens Hanteles
  • Funkcija 3: Multi-Krāsu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

2gab Ūdens Hanteles, Sporta Mācību Ūdens Īstenot Puses, Bārs Viegls Portatīvie Ūdens Stienis, Par Body Building un Fitnesa Sporta Aprīkojumu

Aizzīmju Punktiem: 1、Faktiskā Izmantošana: hanteles palīdzēt jūsu muskuļi, palielinātu izturību un elastību, nodrošinot papildu pretestību zem ūdens.Tās var izmantot arī kā svara pieaugums rīku, aerobikas, mēreni ļauj sadedzināt vairāk kaloriju.

2、Viegls un Pārnēsājamo: Izgatavots no EVA putām, tas ir izturīgs.Tie nodrošina peldēšanas un zemu ūdens absorbciju.Viegls, un pārnēsājamo.

3、Piemērota Godu: "Tā ir ļoti piemērota ūdens kursi, ūdens fizioterapija, baseins, vingrošana, zemūdens fitness, ūdens un ūdens aerobikas nodarbības.

4、Piemērots Cilvēkiem: hanteles ir piemērotas peldbaseini, spa, fitnesa vingrinājumi, utt.Tās ir piemērotas pieaugušajiem un bērniem.Šīs putas hanteles nevar izmantot kā peldamības.

5、Atbildi 24 Stundās: mērķis ir apmierināt katra klienta mūsu veikalā.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Funkcijas:

1. Vidēja kvalitātes EVA hanteles būs neuzsūc ūdeni un netīrumus un ir sausas super ātri.

2. Uzlabo spēku, ķermeņa augšdaļas, un zemākas atpakaļ par visaptverošu fitnesa treniņš.

3. Piemērots peldbaseini, spa, fitnesa, sporta, utt.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Materiāls: EVA putu

Krāsa: zaļa, zila, rozā, pelēks

Kopējais garums: aptuveni 270 mm/10.63 collas

Putu diametrs: aptuveni 150mm / 5.9 collas

Iepakojuma Saraksts:

Ūdens Hanteles,*2

Piezīme:

1. Kopš lielums iepriekš ir manuāli mēra lielumu, faktisko preci jūs saņemat var nedaudz atšķirties no lielums iepriekš.

2. Tajā pašā laikā, lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar gaismas efektiem, displeja spilgtuma/kontrasta uzstādījumus, utt.Krāsas toņa attēlu un faktisko projektam var būt nedaudz atšķirīgs.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti