PEVA Ūdens Pūslis Pārgājienu Mugursoma 1l 2l 3l 1,5 l Dzeramā Soma Neliela ar Velosipēdu Tekoša Ūdens Maisa Ārā Kāpšanas Ūdens Maiss

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sieviešu skriešanas, jerrican, bungas, soma, mugursoma, ūdens soma, gustava klimta plakāts, camelbak, bērns augstu uzrullētu apkakli, 3l mugursoma, bērnu soma qimiaobaby, zils ūdens pūslis.

    €4.20 €8.08
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: TPU
  • Temperatūras diapazons: 0-40C
  • Jauda: 1,5 L

Apraksts:

DROŠĪBAS SOLĪJUMU -- 100% BPA un PVC Bezmaksas, mitrināšanu urīnpūšļa, ir jāievēro attiecīgie drošības standarti.Garšas, eco-draudzīga PEVA un TPU materiālu var viegli pārstrādāt.Savietojams ar lielāko mitrināšanu mugursomas.

KOSMOSA TAUPĪŠANAS DIZAINS -- Kompakts ūdens pūslis, dizaina un konstruēti ilgam dzīves ilgstošai lietošanai.Ūdens rezervuāra stāv stāvus, kad tas pilns un samazināts tādā min skaļumu, kamēr tukša, ideāls kosmosa taupīšanu.Jūtieties brīvi, lai dzert vai aizpildīt to.Jo vairāk jūs dzert, jo mazāks tas ir.

VIEGLI DZERT -- Gaismas sūkāt dod pietiekamu mitrināšanu.Dzeramo ūdeni ar mīkstu bite vārsts tieši, bez apstāšanās pasākumus, vai ņemot nost savu darbību mugursoma.Ērta mitrināšanu rezervuārs jūsu dārza, Skriešana, Pārgājieni, Riteņbraukšana, Kāpšana.

PRAKTISKĀ ŪDENS MAISS -- Gan top atvēršanu un apakšas pieslēgumu funkcijas, hermētiskos dizains.Plašs nagu atvēršanu ar pabīdiet bloķēšanas slēgšanas pastiprināta hermētiskam, un padara to viegli piepildīt, tīru un sausu iekšā mitrināšanu ūdens pūslis.

VIEGLI UZSKAITES -- Ultra-vieglā ūdens uzglabāšanas urīnpūšļa soma ir pārnēsājama pietiekami, lai sekot jums visur.To var kompakti ievietot jūsu mitrināšanu veste.Lieliska mugursoma rezervuāra nomaiņa bērniem un pieaugušajiem.

Specifikācija:

Materiāls: PEVA, TPU

Krāsa: Zila

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Mitrināšanu Urīnpūšļa

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti