Magnētiskā Aproce Portatīvo Rīku Spēcīga Magnētiskā Aproce Regulējams Rīku, Skrūves, Naglas, Skrūves, Uzgriežņi Urbju Instrumentu Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sieviešu soma taupe, toolkit, nometnes instrumentu soma, stanley instruments, audekls maiss, jostas rīks, galdniecības instrumentu, instrumentu soma, magnētiskā kompreses aproces, makita instrumentu soma, urbis maisiņš.

    €2.64 €5.28
  • Materiāls: oxford audums, 1680D Oxford audums + neilona Liplentes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme 2: Modernizētas Super Spēcīgu Magnētu
  • Objektu Daudzums Iepakojumā: 1
  • Funkcija 3: Izmantot, lai labotu metāla daļām.
  • Līdzeklis 1: Augstākās elektromagnētiskā aproce
  • Produkta Izmēri: 9cm*38cm*0.9 cm
  • Modeļa Numurs: Magnētiskā Aproce
  • Piemērošanas Joma: Instrumentu Aksesuāri
  • Zīmola Nosaukums: LIXIU
  • Postenis Svars: 60g
  • Krāsa: Sarkana, Zila, melns
  • Veids: Magnētiskā Rokas Instrumentu Soma

Magnētiskā Aproce Portatīvo Rīku Spēcīga Magnētiskā Aproce Regulējams Rīku, Skrūves, Naglas, Skrūves, Uzgriežņi Urbju Instrumentu Piederumi

Produkta Apraksts:

▲[Perfektu Dāvanu Idejas Vīriešiem]: vai jūs joprojām nepatikšanas par to, ko dāvanu labākais?magnētiskā rokas skrūvju turētājs ar skaistu dizainu, augstas kvalitātes un ērts materiāls.Tas ir praktiskas dāvanas vīriešiem Ziemassvētku / Valentīna diena / Tēva Diena / Jubilejas / Dzimšanas dienu.Ideāls līdzeklis, jostu, satverot naglas, skrūves, skrūvju turētājs sīkrīku.

▲[Upgrade Tool Organizatori]: Magnētiskā rīku aproce ir nostiprināts ar 3 super spēcīgu magnētu.Tas ir izgatavots no 100% 1680D Oxford audums + neilona Velcro, elpojoša materiāla un viegls dizains padara šo rokas magnētiskā skrūve turētājs ideāls jums.Rokas joslā atbilstu visiem !

▲[Atdzist Sīkrīkus par Vīriešiem]: Magnētiskās aproces ir lieliski piemērots mājas meistari, kas nepieciešams, lai glabātu mazas metāla daļas un skrūves plaukstas, kā viņi darīt remontu mājās vai būvlaukumā.Tās efektīvi nodrošina jūs ar "trešajām rokām".Mīlēja ar mājas repairmen, koka darbinieku, galdnieku, auto mehānika, santehniķiem, un vispārējā darbuzņēmējiem.

▲[Viens izmērs der lielākajai daļai]: Šī aproce pasākumus, 9cm*38cm*0.9 cm.Magnētiskā aproce saimniecības rīki funkcijas, super spēcīgu magnētu, ir elpojošs dizains tāpēc, ka jūs varat valkāt rokassprādzi visu dienu, bet svars 60g.Tas nāk der visiem plaukstas perfekti!

▲[100% Riska Bezmaksas, Apmierinātība Garantiju]: Mēs piedāvājam jums 100% riska bezmaksas, apmierinātības garantija, esiet droši pirkt.Turklāt, mums ir zināms par mūsu lielisko klientu apkalpošanas un atbalsta!Tātad, kāpēc domāju, ka divreiz?LAI TAGAD, lai iegūtu šo ideālo dāvanu - magnētiskā aproce.

Taras pasūtīšana un tieši kuģniecības, ir laipni lūgti.

Par tieši kuģniecības, mēs varam nosūtīt preces saviem klientiem.

Pirms pirkšanas, lūdzu, izlasiet šo rakstu uzmanīgi, lai mazinātu pārpratumus un palīdzētu mums augt kopā.

1. Mēs varam nodrošināt, ka mūsu produkti tiek rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jums ir steidzami nepieciešama, ja jūs nevarat gaidīt pacietīgi China Post air parcel, lūdzu, izvēlieties express piegādi.Ja jūs izvēlieties "China Post Air Mail", tas tiek izmantots, kad transports kavējas.Lūdzu neuzņemas nekādu kompensāciju vai domstarpības, bet mēs esam laimīgi, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu pasūtījuma apstrādes laiks.

3. Visus produktus var lietot pēc tam, kad maksājumu.Parasti, mēs nodrošināsim izsekošanas skaits, kas 24 stundu laikā un nosūtīt paketi 48 stundu laikā.Pēc tam, kad pakete tiek nosūtīta, mēs nevarēsim kontrolēt to.Ļoti atkarīga no starptautisko transportu, mēs patiesi ceram, ka jums var pacietīgi gaidīt.Ja tur ir jebkura kavēšanās, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, un ļaujiet mums zināt.

4. Ja jūsu pirkuma aizsardzību laika beigām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam jums palīdzēt paplašināt aizsardzību laiku.

5. Mūsu produkcija un iepakojums būs nesatur reklāmas informācijas failus.

6. Ja jums ir jautājumi vai prasībām, lūdzu, ļaujiet man zināt, un es gribu jums palīdzēt un atrisināt citas prasības

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības un sasniegt 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs aicinām jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

Pichuginwn2021-03-22
"All OK. Recommend;)"
Shad Gameur2021-06-01
"All OK! :)"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti