Meibum 7 Stilu Polikarbonāta Šokolādes Pelējuma Magnētisko Nerūsējošā Tērauda Pārsūtīt Plāksnes Choco Pelējuma PC Konfektes Formas Cepšanas Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cep formā, klasiskās madeleine, olu silikona veidnes, šokolādes pelējuma polykarbonate, pizza reņu, modelis šokolādes pārsūtīt lapa, klimpa plate, šokolādes olu pelējuma, olu pīrāgu, lielo šokolādes pelējuma.

    €22.33 €34.89
  • Modeļa Numurs: Šokolādes Konfektes Pelējuma
  • izmērs: 275*135*24 mm
  • Svars: 500 g
  • Materiāls: Plastmasas, Pārtikas Klases Polikarbonāts/Nerūsējošā Tērauda
  • Funkcijas: Šokolādes konfektes
  • Veids: Cepšanas & Konditorejas Instrumenti
  • Temperatūra: -40~130℃
  • Cepšanas & Konditorejas Instrumenti Tips: Torte/Olu Pīrāgu Veidnē
  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā, Augsta Izturība, Izturība, Caurspīdīga
  • Krāsa: Caurspīdīga
  • Zīmola Nosaukums: Meibum
  • Sertifikācija: CE / ES, CIQ, EEK, FDA, LFGB, SGS

Meibum Virtuves Piederumu Veikals

Galvenokārt iesaistīti ražošanas dažādu veidu silikona kūku veidnes,šokolādes pelējuma,ledus trauki,saldējuma veidnes,virtuves piederumi un daudzi citi silikona gumijas izstrādājumi.

Meibum 7 Stilu Polikarbonāta Šokolādes Pelējuma Magnētisko Nerūsējošā Tērauda Pārsūtīt Plāksnes Choco Pelējuma PC Konfektes Formas Cepšanas Rīki Specifikācijas: Zīmols: Meibum Tips:Šokolādes Konfektes Pieņemšanas Pelējuma Materiāls: Pārtikas Pakāpes Polikarbonāts/S tainless Tērauda Sertifikācija: CE / ES,FDA,EEK,LFGB,SGS,CIQ Krāsa: Caurspīdīgs Pelējuma Izmērs: 275*135*24 mm Pelējuma Svars:500 g Produkta Satur s: ( 1 GAB pelējuma + 1 nerūsējošā tērauda apakšējā plāksne pelējuma ) Motīvs : Pārtikas Drošības,Innoxious,Ne Savdabīga smarža,Augsta Izturība,Izturība,Pārskatāmu,Viegli Tīrāma Amats : Šokolādes Gabalu Grūti, Konfektes, Konditorejas Izstrādājumi, Apdares Un Tā Tālāk Funkcijas:

Labi Izstrādāta Un Daudzfunkcionālās : Transfērs šokolādes pelējuma: veidnes, kas satur DATORA augšējā pelējuma un nerūsējošā tērauda apakšējā plāksne.Magnēti tiek pievienots augšējā un apakšējā pelējuma izlīdzināšana uz virsmām, kas var būt daļēji slēgtā dobumā pēc tam, kad pelējums ir sajaukta, kas tiek izmantoti lējumiem un šokolādes figūras.Pārtikas pārneses papīrs ir ievietots starp apakšējo plāksni un augšējā pelējuma, tāpēc, ka raksts var tikt pārcelts laikā lējumiem un dzesēšanas šokolādes šķidro.

Viegli Izmantot, Un Demolding : 1. Tīra un sausa pelējuma pirms lietošanas 2. Gulēja pārneses papīrs augšējā virsma apakšējā pelējuma, un aizveriet augšējo un apakšējo veidnes. 3. Pārlej ar izkausētu šokolādi pelējuma dobumā. 4. Vieta pelējuma piepildīta ar šokolādes zemas temperatūras vidē, ļaujiet tai atdzist un sacietēt, un pabeigt šokolādes pelējuma atbrīvošanu.

Drošas Pārtikas kvalitātes Materiāls : izejvielām, izmantojot pārtikas klases polikarbonāta un nerūsējošā tērauda.Zaļo produktu, atbilst Asv FDA kvalitāti, Innoxious, ne savdabīga smarža,augstas stiprības,noturības,pārskatāmu,viegli tīrāma

Temperatūras diapazons : -40--130 celsija,Piemērots ledusskapis

Viegli Tīrīt Un Uzglabāt : Vienkārši tīrīšana ar siltu ziepjūdeni vai darbu.Vienu reizi jāiztīra vieta pelējuma pie uzglabāšanas telpa, tālu prom no tiešiem saules stariem, līdz nākamā izmantot.Piezīme: Nekad nelietojiet skrēperi, lai attīrītu savu veidnē un cep veidnē tukšs.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Sakarā ar rokām pasākumu,Lūdzu, 0-10 mm atšķirības.Produkta Parādīt

Atsauksmes: Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q : kas Ir šo produktu sastāvs ?

A : Protams!Viss stock ,

Q : Cik drīz preces tiks delived ?

A : Mēs garantējam, piegāde 48 stundu laikā .Tas piegāde 15-45 dienu laikā .

Q : vai jūs pārbaudīt visas jūsu preces pirms nosūtīšanas ?

A : mēs testa produktus visos ražošanas procesā, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti .

Q : vai jūs surpport vairumtirdzniecības vai dropshipping pakalpojumu (daigou) ?

A : Mēs pieņemam vairumtirdzniecības un drop-shipping .

Lisa Gardiner2021-05-19
"The form came quickly, everything is perfectly packed, no scratches. I 've been waiting for her. But unfortunately, the metal plate does not fit tightly to the shape, apparently the magnets are weak and the Chocolate falls under the chocolate transfer sheet. In general, the marriage. The picture did not appear everywhere, just on 6 candies, they went out well. The rest had to pull out by hand, the chocolate was on the form, clean everything failed. The result is half of these sweets, broken chocolate, and most importantly the mood and money. i opened a dispute, see what will happen. The producer is guilty."
Ipodobedov2021-02-20
"Perfect quality, quick delivering! Thank you very much!"
Jaredlloyd2021-03-30
"ok"
D Aibek19872021-05-04
"It is rusty and has scratches. Is this recycled? This is the first product like this. The worst shop. Good adjustment."
Denno19942021-03-29
"Looks good :) Now I have to test it."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti