5/10pcs Vilnis Modelis Zivju Mēroga Auduma Lupatu 30x40cm Ūdens Absorbējoši Stikla Virtuves Tīrīšanas Auduma Salvetes Galda Logu K

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xr telefonu gadījumā skaidrs, ziedi.

    €4.93 €6.08
  • Ražošana: tīrīšanas spilventiņu
  • Izmantošana: Sanitāro
  • Materiāls: Citi
  • Postenis Svars: Other
  • Modeļa Numurs: Tīrīšana
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

5/10pcs Vilnis Modelis Zivju Mēroga Auduma Lupatu 30x40cm Ūdens Absorbējoši Stikla Virtuves Tīrīšanas Auduma Salvetes Galda Logu K Apraksts:

Funkcijas:

1.Unikālo Fiber Materiāls: Spēcīgs un ātrs, lai noņemtu netīrumus.Šķiedras biezums ir tikai 1/200 no matiem, bet tas var absorbēt putekļus, daļiņas vai šķidruma 7 reizes sava svara.Ūdens un eļļas var atdalīt ātri, un dažādas daļas tīrīšanas var pabeigt ar lupatu.Pasākumi 30x40cm.

2.Viegli Tīrīt: Uz salvetes ir pārsteidzošs pašattīrīšanās spēja, kas ir ērts, un laika ietaupījums.Tas nozīmē, ka, ja tas ir piesārņots ar dažādiem traipiem, jums tikai nepieciešams, lai izmazgā traipus off.

3.Nekādas Pēdas: Stingri krāsošanas process, tāpēc, ka tas neradīs nepatikšanas decolorization un piesārņojumu, tīrot virsmas pants, un aizsargāt savu mīļoto mēbeles.

4.Galda piederumi & Virtuves piederumi un ierīces & Countertop: spēcīga ūdens absorbcijas spējas palīdz ātri žūst.Neatstāj nekādas pēdas, un aizsargāt virtuves piederumi, kā jauns.Liela izmēra nodrošināta ātrāka tīrīšana lielu platību.

5.Citas Programmas: Tas palīdz tīrīt iekšā un ārā no auto ātri un labi, nesabojājot instrumenti auto, un locīšanas uzglabāšana nav aizņem daudz vietas.

Paziņojums:

Lūdzu atļaut atkāpes no 1-3cm, jo manuāla mērīšana.

Izlases krāsa

Komplektā Ietilpst:

5/10pcs x Auduma Lupatu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti