Apkures Teleskopiskie Pieaugušo Seksa Vibratori Automātiskā Seksa Mašīna, Tālvadības Mīksto Kontroles Produkti Lielo Dildo Vibratoru Seksa Rotaļlietas, Lai Sieviete

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: teleskopiskie dildo wereable tālvadības, ilgi zirgs dildo, īss zirgu dildo, dildo milzīgs, teleskopiskie dildo automātiski, anālais dildo, vīrieši zirgu dildo, dildo larg, dildo reālistiskā, vibrators teleskopiskie tālvadības.

    €13.64 €16.84
  • Uzlādes režīmā: USB lādējamu
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Zīmola Nosaukums: Vieruodis
  • izmērs: Other, L
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Modeļa Numurs: Citi
  • Materiāls: Silikona

Pievienot pieskārienu mirdzumu un spīdumu uz jūsu nerātns rotaļu kaste ar mūsu Multi Ātrums Dildo Vibratoru.Šis spīdums dildo ir diezgan rozā ar stingru un nedaudz elastīgs liekas, ka sniegs neticami prieks ar katru izmantošanu.Šis vibrējošais rotaļlieta ir veidota ar noteiktu galva, siers vārpstas par pievienotās stimulācijai un apkārtmēru, kas palielina uz bāzi.Vibrācijas funkcija ir spēcīgs un piedāvā twist bāzes vadības, kas savukārt intensitāte trīce uz augšu un uz leju, lai atbilstu jūsu vēlmēm un noskaņojumam.

Produkta Apraksts:

- Rozā dzirkstošais dildo ar firmu vēl elastīgu tekstūru apbrīnojamo stimulācija

- Reālistisks dildo forma ar noteiktu padoms un apkārtmēru, kas paplašina uz bāzes

- Jaudīga vibrācijas funkciju, kas var pagriezt uz augšu un uz leju intensitāte dažādas patīkamas sajūtas

Paketē Iekļauts:

1* Vibrators

Piezīme:

1. Personīgās mantas netiek atgriezta.

2. Sakarā ar noliktavas nepieciešams, lai noteiktu produktu kvalitāti, lai produkta iepakojums tiks atvērts.

3. Visas preces ir pilnīgi jaunas, bet mēs tomēr iesakām jums, lai mazgāt vai tīrīt preci pirms to izmanto par veselību.

4. Tīrīšanas līdzeklis pamatīgi pirms un pēc katras lietošanas reizes, mēs iesakām izmantot toy cleaner.Piemēram, siltu ziepjūdeni.

5. Nelietojiet uz atvērtas brūces, ādas radušās plēstas brūces, vai pietūkušas vai iekaisuši jomā.Pārtraukt lietot, ja ir sāpes vai diskomforts attīstās.

6. Lūdzu, skatiet produkta izmērs pērkot.Ja ir kāds diskomforts lietošanas laikā, lūdzu, pārtrauciet lietot nekavējoties.

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlies piegādes veidu un samaksu par pasūtījumu, ieskaitot piegādes izmaksas.Mēs nosūtīsim vienumus, cik drīz vien iespējams.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt laika jūs saņemsiet sūtījumu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, muitas brokeru plūsmas, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti