Multi-Instruments, Kompakts Āra Taustiņu 24 1 EDC Nerūsējošā Tērauda Daudzfunkcionāls Mini Skrūvgriezi Iešķeltu Remonta Instrumenti Skrūvgrieži

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atslēgu, nazi, mini phillip skrūvgriezi, Uzgriežņu atslēgu, taustiņu multi instruments, dc mini skrūvgriezi, kniežu rokas instrumenti, kabatas rīks, spēcīgas rokas instrumenti, taustiņu multi, krusta atslēga.

    €3.55 €5.45
  • Materiāls: Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: isfriday
  • Veids: Citi
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla

Neliels Multi-Instruments, Keychain, Kas Ir Visas Funkcionālās Rīki Jums Ir Nepieciešams, Ārpus Telpām!

Inovatīva un kompakts multi-instruments, kā jūs nekad neesmu redzējis!Tā apvieno ikdienas kopīgus instrumentus vienā gluds, kas sniedz bezgalīgas iespējas.

Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar vairāk nekā 24+ funkcionālie instrumenti, kas katru nodrošina vairākiem mērķiem.Izturīga & kompakts dizains ļauj to viegli pavadoni jūsu ikdienas pārvadāt.FUNKCIJAS:

【Inovatīvu & Kompakts] aicina-All-in-one rīks, kas apvieno visas jūsu go-to-instrumenti uz viena vienkārša ierīce, ka jūs varat ņemt līdzi jebkur jums iet.Pilnībā aprīkota funkcijas, lai palīdzētu jums risināt šo kopējo, ikdienas problēmas.

【Multi-Instruments Keychain] aicina - multi-function instruments, atslēga ir vairāk nekā 24+ universāls universāls sīkrīku funkcijas.Rīks taustiņu ietver funkciju skrūvgriezi, varat nazis, nazis, no kastes, hex atslēga, un tā tālāk.

【Izturīgs Materiāls] aicina - Tas ir stabils gabalu 420 Nerūsējošā Tērauda.Tās produkcijas kvalitāte ir nepārspējama ar stiprība, precizitāte un skaistums ...tā ir kā gabals rotaslietas, kas ir grūts, naglas un ilgs kalpošanas laiks .

【Viegli Pārvadāt] aicina - smart design Multi-Instruments, Galvenais ir viegls un kompakts, pietiekami, lai ietilptu tiesības uz savu keyring , arī pietiekami mazs, lai ietilptu slotā par savu maku.Tas ir viegls sabiedrotais jūsu katru dienu veikt.

【Plaši Izmanto] aicina - Vai jūs esat no pārgājienu uz takas, makšķerēšana pie ezera, riteņbraukšanas samitā, kempings pie baseina, veicot dažas uzdevumus ap māju, vai vienkārši izklaidējos ar draugiem, jums vienmēr jābūt gataviem.

SPECIFIKĀCIJAS:

Izmērs:70 * 29 * 5mm.

Svars: 50g.

Krāsa: Melna / Sudraba.

KOMPLEKTĀ IETILPST:

1 x Multi-Instruments, Atslēga.PIEZĪMES:

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas redzams uz bildes.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti