1000Pcs/Roll Lipīgās Etiķetes, Uzlīmes, PET/PVC Tukšu Uzlīmi Termiskās Pārneses Printeri Uzlīmes Ūdensizturīgs Drukas Piederumi 8 Izmēri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kartes rakstnieks, Etiķešu Printeri, lentes paldies, printeri uzlīmes, krāsa etiķešu printeri mašīna, pasūtījuma hologrammas uzlīmes, termiskā uzlīme ukva, lw shipping labels, kabeļu marķieri, pasūtījuma metāla uzlīme.

    €15.32 €16.83
  • Zīmola Nosaukums: Coupleasy
  • izmērs: multi sizes
  • Modeļa Numurs: 6029
  • Materiāls: PET
  • Forma: Rectangle

Lipīgās Etiķetes, Uzlīmes, Matēts Sudrabs PET Uzlīmes Siltuma Pārneses Tukšu Etiķetes, Elektronikas Etiķete

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Ja ir kādas problēmas jūsu iepirkumu, lūdzu, e-pastu mums, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas jums.Jūsu satisfication ir mūsu lielākais spēks.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pakalpojums jums!Baudīt jūsu iepirkšanās, un ir jauki pavadīt laiku mūsu veikalā!Paldies ļoti daudz!

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes. 3.Lūdzu nodrošināt, ka piegādes adrese ir pabeigta.Adrese nevar tikt mainīts pēc piegādes. 4.Ja jums ir nepieciešams liels daudzums, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs dos jums atlaidi.

Torinavlada2021-05-22
"bien"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti