Magnētiskā Automašīnu Gadījumos Karikatūra Par Samsung J5 2017. Gadam Eiropas Versiju PC + TPU Shell Estojo Samsung Galaxy segtu J530 J5 Pro Mobilo

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: etui galaxy j7 2017, vivo mobilais gadījumā karikatūra, mobilais gadījumā kaķis, huawei j6, etui samsung galaxy j4 plus 2018, mobilais gadījumā, veikals, etui galaxy s7, volkswagen mobilais gadījumā, j2 ministru, gadījumā, ja mobilais motorola.

    €0.95 €1.76
  • Feature2: schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para vienu pour telefon
  • Veids: lai Apvalks Gadījumā hoesje Carcasa Gudrs Deloque Mobilo Telefonu Gadījumā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dizains: Ģeometriskas, Vienkāršā, Caurspīdīga, Matēts, Citi, Tālruņa Etui Lietu vāku Coques Mobilais Telefonoa Buferi Gadījumā
  • Feature1: telefonen ghuthan guthain telefona puhelin puhelimen puhelimeen
  • Funkcijas: Casa glaxies J5 2017 Eirāzijas versija Telefoon Samsung Galaxy
  • Saderīgas Samsung Modelis: GALAXY J SĒRIJA, Samsung J5 2017 Eirāzijas Mīksto TPU Gadījumā
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Zīmola Nosaukums: mksup

PIEZĪME: Lūdzu, izlasiet to pirms jums vietu pasūtījumu, paldies!!!

1. Ja jūsu kopējā pasūtījuma summa ir mazāka par $5.00, mēs bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus, NR. uzskaite maziem pasūtījumiem (jūs redzēsiet zemes gabala palikt Ķīnā, nav jāuztraucas par to, tas nav šeit).

Ja vēlaties ar izsekošanu, piegādes veids, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai Vilana.lv Standarta piegādi vai ePacket vai DHL vai UPS, bet tas būs tērēt vairāk līdzekļu piegāde.

2. Nav Strīda, lūdzu : Lūdzu, neatveriet strīdu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) , tas ir nevēlami, pieņemsim saglabāt labas biznesa attiecības, Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

a.Ja Apstiprināt Laiks tuvojas, bet jūs joprojām nevar saņemt savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es paplašinās piegādes datums jums.

b.Ja pēc 60 dienām (Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem precēm, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es atmaksā visu naudu, lai jūs.

Cieto Magnētisko Gredzenu Bruņas Silikona Gadījumos carcaso Samsung J5 2017 Eirāzijas Mīksta Silikona Apvalks sFor Samsung Galaxy telefoon J530 J5 Pro Capinha

S Minjollet2021-04-10
"**********"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti