0,5 g/Lodziņā Hameleons Nagu Spīdums Putekļu Žilbinošas Pārredzamu Unicorn Aurora Nagu Pulveris Paillette Chrome Pārslas, Manikīrs, Nagu Art

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: chrome nagu pulveris, aurora nagu pulveris, chorm, ziedu atspulgus, nagu spīdums, spīdums sniegs, nagu unicorn, zila ziemassvētku rotājumu, pārtikas zelta pulveris, spogulis nagu pulveris.

    €3.54
  • Preci: Nagu Art Unicorn Pulveris
  • Vienuma Tips: Nagu Spīdums
  • Iezīme: Spīdīga, smalkas un gluda, Viegli lietojama
  • Kopējais Svars: 0,5 g/ Pudele
  • Materiāls: spīdums
  • Krāsa: Mulitcolor
  • Priekšrocības: Dažādas krāsas parādīt dažādas sekas
  • Modeļa Numurs: SS-026
  • NETO MASAS: 0,5 g
  • Daudzums: 1 pudele

12colors 0,5 g/Lodziņā Hameleons Nagu Spīdums Putekļu Žilbinošas Pārredzamu Paillette Chrome Pārslas, Manikīrs, Nagu Art Rotājumi

Specifikācija: 100% jauni mazumtirdzniecības Svars: 0.5 g / kaste Materiāls: Pulveris Krāsa: 12 krāsas attēlu rāda Pakotnes Saturu: 1 Kārba Pārredzamu Hameleons Nagu Spīdums priekšrocības: atrast putekļus, viegli piemērot, ilgstošu, spīdīga, varavīksnes efekta Īpašības: 1. dažādu krāsu efekts ar dažādiem gaismas 2. spīdīgs efekts, smalks pulveris, spoguļa efektu, viegli piemērot, ilgstošu 3. Pilnu modeļu klāstu ar specifikācijām, kas ir pieejamas. 4. Nepieciešams instruments profesionālās salons izmantošanu un iesācējs prakse

Kā lietot:

1. notīriet virsmu no jūsu nagi 2. Pieteikties base coat (Balta vai Melna ieteiktu) 3. Izmantot eyeshadow stick izvēlēties pulveris un piemērot to uz jūsu nagiem 4. kas tiksies ar spēkā. 5.Ronis ar UV TOP COAT.

Vairākas Krāsas Pieejamas

Dažādu bāzes krāsas parādīt dažādus efektus

Maksājumu & Sūtījums

MAKSĀJUMA 1 Pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma 2 Lūdzu, atstājiet piezīmi maksājumu, ņemiet vērā, veicot samaksu, ja jums ir kādi īpašo pieprasījumu (krāsu/izmēru). 3. tālruņa numurs, ieteicams precīzāku piegāde · Mēs pieņemam alipay, TT,West Union šeit. · Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.PIEGĀDE Uzmanību, Lūdzu!Mēs esam starptautiskā pārdevējs no Ķīnas cietzemi.LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, darīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums. .Nosūtīšanas ir izvietoti 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir pabeigta pārbaude, ko nodro scaron. .Lūdzu, ņemiet vērā starptautisko piegāžu ļoti ir atkarīga no jūsu vietējās tradīcijas, vai pēc pakalpojumu un svētku dienās,utt. .Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. .Attēli ir ņemti no reālās postenis, taču var būt kaut kas, piemēram, krāsu atšķirība par gaismu un dažādas partijas, jo īpaši dažas paraugs ir norādīts, nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. .PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. .Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! .Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauksmes & Service

1 mūsu mērķis ir nodrošināt augsta līmeņa klientu apkalpošanas,un ar mūsu klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Ja jums ir kādi jautājumi par piegādes laiku un bojātiem un kvalitātes objektus nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, 1 mēs varam dot, tu esi pārliecināta, atbildes un rezolūcijas.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību. 2 Mums sola nodrošināt labāko servisu mūsu vērtīgu klientiem.Mēs pārdodam kvalitatīvu produktu ar labāko cenu un premium servisu .jebkuru jautājumu tiks atbildēts 24 stundu laikā (izņemot sestdienas un svētdienas un valsts svētki).ja jums ir kādi jautājumi, nevilcinieties sazināties ar mums.SAZINIETIES ar MUMS Mūsu Darba Laiks: 9:00 līdz 6:00 PM (Ķīna laika), 12:30 līdz 12:30 PM (GTM laika) Jebkuru jautājumu atbalstīja, mēs varētu atbildēt jums, cik ātri vien varam.

Krowka022021-05-18
"Very beautiful vtirka. But it's too small! The second time I would not buy. For 150 rubles can, but not for 300 with delivery, expected more"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti